Vegas – Dallas ponturi pariuri 27.05.2023

Scris de Andrei Cinculescu27/05/2023
1
2.22
X
4.00
2
2.80
Vegas Golden Knights
Dallas Stars
COTA PONT
1.50

In aceasta noapte, incepand cu ora 03:05, T-Mobile Arena este gazda confruntarii dintre Vegas Golden Knights-Dallas Stars, intr-un duel ce conteaza pentru semi-finala din NHL. Pontul meu este in cota 1.50!

Vegas Golden Knights

  • Vegas Golden Knights nu a reusit sa puna capat seriei de semi-finala, cedand in disputa anterioara cu scorul de 3-2, dupa Over-Time. Astfel, scorul general din serie devine de 3-1, in favoarea acestora.
  • Per total, armurierii practica un hochei foarte ofensiv, avand o medie generala de aproximativ 3,40 goluri inscrise pe partida. Liniile de aparare sunt si ele destul de solide. 
  • Reusesc sa limiteze adversarii la sub 2,70 pucuri inscrise pe partida. Nu au fost raportate probleme noi de lot. Singurii jucatori indisponibili raman in continuare Lehner si Nolan Patrick.

Dallas Stars

  • Asa cum am am spus putin mai sus, texanii din Dallas au reusit sa prelungeasca seria. Dallas a reusit sa profite de micile neglijente din tabara gruparii din Vegas, doua dintre cele 3 goluri inscrise fiind din power-play.
  • Per total, texanii detin si ei un compartiment ofensiv extrem de solid, reusind sa inregistreze o medie de peste 3,50 goluri inscrise pe partida. Apararea permite in schimb minim 2,60 goluri per meci. 
  • Dallas a pierdut intre timp un jucator de baza. Jamie Benn a fost suspendat si nu va putea fi folosit in disputa de astazi. Acesta a evoluat in 98 de randuri in sezonul curent, timp in care a acumulat numai putin de 36 de goluri si 53 de pase decisive. 

Intalniri directe

In urma victoriei obtinute in jocul precedent, Dallas Stars a ajuns la 5 victorii inregistrate in ultimele 10 dispute cu Vegas. Evident, armurierii au tot un bilant de 5W-5L in fata texanilor din Dallas. 

Cote pariuri

Va recomand sa plasati bet-ul de mai jos pe platforma betano, deoarece aici puteti beneficia de cele mai mari cote de pe piata, cat si de alte selectii de pariere foarte interesante. 

Vegas Golden Knights – Dallas Stars ponturi pariuri

Din punctul meu de vedere, astazi avem toate sansele sa asistam la o confruntare destul de spectaculoasa, incheiata cu multe modificari de tabela. Am sa merg pe linia de peste 4,5 goluri inscrise.

Asa cum am mentionat si in randurile de mai sus, atat Vegas Golden Knights, cat si Dallas Stars au inregistrat pana acum o medie de peste 3,30 goluri inscrise pe partida.

Chiar daca Jamie Benn va fi o absenta extrem de importanta din tabara texanilor, tind sa cred ca acestia pot contribui si ei cu minim 2-3 pucuri inscrise. Personal, tind sa cred ca aceasta serie se va incheia in aceasta seara. Totusi, pariul inteligent merge pe linia de over.
Vegas Golden Knights – Dallas Stars
Pronostic: 
Peste 4,5 goluri
Cota: 
1.50
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Apoqp
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
7 din 19
PROCENTAJ
37%
UNITĂȚI
+735
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: