Venezuela – Uruguay ponturi pariuri 09.06.2021

Red
Red
0

Uruguay are mare nevoie de victorie in aceasta partida pentru a se mentine in lupta pentru calificarea la turneul final, mai ales ca nu a inceput prea bine aceasta campanie. Venezuela nu avea sperente prea mari la inceput si acum cu atat mai putin fiindca este penultima in clasament. Totusi, nu voi miza pe solist ci pe un interval de goluri in care am foarte mare incredere. Vezi mai jos recomandarea mea.

Venezuela

A inceput foarte slab aceasta campanie de calificare la Cupa Mondiala pentru ca in 5 meciuri a strans numai 3 puncte si astfel este pe locul 9. A marcat numai 3 goluri si a primit 9.

Are 4 infrangeri pan acum: 3-0 in deplasarea din Columbia, 0-1 acasa cu Paraguay, 1-0 in Brazilia si 3-1 in Bolivia. Victoria a venit pe teren propriu, 2-1 in compania lui Chile.

Dupa cum a aratat pana acum, pot sa spun ca are probleme destul de mari, atat pe plan defensiv, dar fi ofensiv.

Uruguay

In opinia mea a inceput modest aceasta campanie de calificare pentru ca in 5 runde a acumulat numai 7 puncte si astfel este pe locul 5. A marcat numai 7 goluri si a primit tot 7.

betano euro 2020 v2

Are 2 infrangeri pana acum si sa spunem ca rezultatul de 0-2 de pe teren propriu in compania Braziliei ar fi de inteles, dar infrangerea cu 4-2 din Ecuador a generat multa frustrare in randul fanilor.

Are 2 victorii: 2-1 pe teren propriu cu Chile si 0-3 in deplasarea din Columbia, iar in ultima partida a remizat 0-0 pe teren propriu cu Paraguay.

Intalniri directe

Daca astepti ponturi fotbal Copa America poti sa mizez si pe aceasta confruntare fiindca aceste 2 nationale s-au intalnit de mai multe ori, inclusiv la turneul final mentionat. Ultima data au jucat in 2017 atunci cand a fost 0-0 in Venezuela, in general meciurile directe fiind destul de echilibrate.

Venezuela – Uruguay echipe probabile

Venezuela (4-1-4-1): Graterol – Rosales, Angel, Chancellor, Villanueva – Moreno – Gonzalez, Casseres, Rincon, Otero – Aristeguieta.

Uruguay (3-5-2): Muslera – Caceres, Godin, Gimenez – Vina, Valverde, Bentancur, Vecino, Gonzalez – Rodriguez, Suarez.

Venezuela – Uruguay cote pariuri

Daca esti in cautare de ponturi si pariuri poti sa mizezi pe aceasta confruntare fiindca nu cred ca se vor inscrie prea multe goluri si avem o cota de 1.70 pentru sub 2.5 goluri sau poti miza pe DNB2 la o cota de 1.40, ambele cote fiind preluate de la Winbet.

Venezuela – Uruguay ponturi pariuri

Red
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Procentaj: 73.2%
Castigate: 30/41
Dupa cum ne-a obisnuit, Uruguay impresioneaza in primul rand din punct de vedere defensiv, dar are probleme neasteptat de mari pe plan ofensiv. Venezuela nu ar trebui sa ii puna probleme prea mai in aceasta confruntare fiindca are probleme atat in atac cat si in aparare.
Nu ii dau sanse prea mari Venezuelei sa inscrie, chiar daca joaca acasa.
Tinand cont de valoare jucatorilor, mai ales din compartimentul ofensiv, asta in cazul Uruguayului, cred ca se va marca cel putin un gol, dar nu mai mult de 3, cota fiind destul de buna.

Venezuela - Uruguay
Pronostic: 1-3 goluri Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here