Verona – Atalanta ponturi pariuri 21.03.2021

Scris de chiriladavid2520/03/2021

Meciul de la pranz din Italia, le aduce fata in fata pe Hellas Verona si Atalanta, echipe aflate in prima jumatate a clasamentului. Meciul va avea loc la Verona, pe Stadionul „Marc'Antonio Bentegodi” si va incepe de la ora 13:30, urmand a fi transmis de programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport+.

⚽ 1. Verona.

E pe locul 9 in Serie A, avand 38 de puncte, cu 1 mai putin decat Sassuolo si cu 5 mai mult ca Udinese. Are 1 singur succes in ultimele 5 runde, 2 remize si 2 infrangeri, pierzand in ultimele 2 runde, cu Milan si cu Sassuolo.

Vine dupa infrangera cu Sassuolo, in deplasare, scor 3:2, tinand aproape de adversar, egaland la 1, respectiv la , prin Lazovic si Dimarco, golul infrangerii venind insa la doar 2 minute de la reusita de 2:2, in minutul 81.

Ruegg, Kalinic, Colley si Vieira sunt accidentati si nu vor evolua in acest joc, in timp ce Terracciano si Benassi nu fac parte din lot.

⚽ 2. Atalanta.

Se afla pe pozitia a 4-a in Italia Serie A, avand 52 de puncte, cu 3 mai putin decat Juventus si cu 2 mai mult decat Napoli, echipe cu 1 meci mai putin disputat.

A luat 12 puncte din ultimele 5 runde, castigand cu Napoli, Sampdoria, Crotone si Spezia, suferind o infrangere, cu Inter, scor 1:0.

Pe Spezia a invins-o in precedentul meci de campionat, acasa, scor 3:1, cu golurile marcate de Pasalic si Muriel, croatul izbutind o dubla. Hateboer, Sutalo si Gosens sunt accidentati formatiei vizitatoare.

⚽ 3. Intalniri directe.

3 victorii are Atalanta in precedentele 5 confruntari directe cu acest adversar, fiind insa fara victorie in ultimele 2 intalniri directe, 1:1, in deplasare si 2:0, acasa, in turul campionatului. Asadar, Verona s-a impus in tur cu scorul de 2:0, cele doua golrui fiind inscrise de Veloso si Zaccagni.

⚽ 4. Verona – Atalanta echipe probabile:

Hellas Verona (3-4-2-1): Silvestri; Ceccherini, Gunter, Magnani; Lazovic, Veloso, Tameze, Faraoni; Zaccagni, Barak; Lasagna.
Atalanta (3-4-1-2): Gollini; Djimsiti, Romero, Toloi; Ruggeri, De Roon, Freuler, Maehle; Pessina; Muriel, Ilicic.

⚽ 5. Verona – Atalanta cote pariuri

1.66 e cota la peste 2.5 goluri la Betfair, in timp ce Pauza/Final 2/2 are cota de 2.68.

De asemenea, pentru scor corect 1:2 ai cota 8.8 la aceeasi casa de pariuri.

⚽ 6. Verona – Atalanta ponturi pariuri

Verona – Atalanta ponturi pariuri

Verona face un sezon foarte bun si a reusit sa puna probleme oricarei echipe, mai ales cand a jucat pe teren propriu. O vad capabila sa inscrie cel putin un gol si in aceasta confruntare.
Atalanta nu mai are nevoie de o descriere a ofensivei fiindca impresioneaza in fiecare partida, dar totusi are unele probleme in aparare.
Majoritatea meciurilor celor 2 formatii jucate pana acum in Serie A au fost de peste 1.5 goluri si sunt sigur ca asta se va intampla si acum, dar pentru pariul meu avem nevoie de cel mult 4 goluri inscrise.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Verona – Atalanta
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.62 @

Verona – Atalanta ponturi pariuri

Nu prea are cum Atalanta sa se intoarca acasa fara punct din aceasta deplasare, Verona traversand o perioada mai proasta, avand doar 5 puncte luate in ultimele 4 runde, stand bine-mersi la jumatatea clasamentului.

Iar Atalanta poate produce fotbal, acest lucru intamplandu-se chiar si cu Inter, in singura infrangere a acestora din ultimele 5 runde, 1:0, pe Meazza, meci in care insa au avut destula nesansa, infruntand insa si cea de-a doua defensiva a campionatului.

Drept urmare, avand in vedere cele 4 succese obtinute de Atalanta in ultimele 5 runde, merg pe faptul ca acestia vor fi cel putin la pauza in avantaj in acest joc, formatia gazda avandu-si antrenorul in tribune, ceea ce cred ca poate contribui la un rezultat prost pentru acestia, mai ales intr-un meci jucat la ora pranzului.
Verona – Atalanta
Pronostic: 
Pauza sau Final 2
Cota: 
1.49 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
15 din 23
PROCENTAJ
65%
UNITĂȚI
+430
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: