Verona – Bologna ponturi pariuri 17.05.2021

Scris de Bmg17/05/2021

Verona si Bologna sunt doua vecine de clasament, echipe linistite in acest final de sezon, fara griji si fara un obiectiv cert. Tocmai de aceea duelul de luni dintre ele poate fi unul frumos. Sa stii ca eu am analizat disputa si cred ca am gasit cel mai bun pariu. O sa propun un interval de goluri pe care de obicei il joc. Meciul este programat cu incepere de la ora 21.45.

⚽ 1. Verona.

Echipa gazda a facut un sezon bun, dar iata ca in retur nu a confirmat evolutiile din prima jumatate a campionatului. O gaseam inaintea etapei pe locul 10 in Serie A.

Verona vine dupa o infrangere, pe terenul ultimei clasate, Crotone (1-2). Forma de moment este una slaba, pentru ca nu a reusit sa castige in precedentele 7 etape de campionat. A facut GG-uri la anterioarele 3 partide, pronostic Serie A ce cred ca va fi verde si luni.

Benassi si Vieira sunt accidentati la aceasta disputa. Alte probleme de efectiv nu sunt anuntate.

⚽ 2. Bologna.

Echipa oaspete este la 3 puncte in spatele adversarei de luni. Nu a avut griji in ceea ce priveste retrogradarea, dar nici in lupta pentru cupele europene nu s-a putut implica.

Bologna a pierdut si ea in etapa anterioara, acasa cu Genoa (0-2). Forma este slaba si in cazul ei, pentru ca a ajuns la o serie de 5 runde fara victorie. Incaseaza usor in ultimul timp si asta ma face sa joc ponturi pariuri pe goluri.

Sunt ceva probleme de efectiv pentru oaspeti. Santander, Hickey, Svanberg si Dominguez nu vor mai juca in meciurile ramase din cauza accidentarilor.

⚽ 3. Verona – Bologna intalniri directe.

Verona a fost echipa mai buna in ultimul timp si nu a pierdut in precedentele 6 dispute directe. Tot ea a castigat si in tur, la limita (1-0).

⚽ 4. Verona – Bologna echipe probabile.

Verona (3-4-2-1) : Pandur – Dimarco, Gunter, Ceccherini – Faraoni, Lazovic, Ilic, Tameze – Barak, Zaccagni – Kalinic.
Bologna (4-2-3-1) : Ravaglia – Duks, Tomiyasu, Antov, Soumaoro – Soriano, Schouten – Orsolini, Vignato, Barrow – Palacio.

⚽ 5. Verona – Bologna cote pariuri.

Superbet plateste cu o cota de 1.60 pariul pe „GG”, unul care mi se pare de atacat. Acelasi operator de pariuri are si o cota de 2.20, pe intervalul „3-4 goluri in meci”.

⚽ 6. Verona – Bologna ponturi pariuri.

Verona – Bologna ponturi pariuri

Eu consider ca aceasta disputa poate fi una spectaculoasa, care sa ne ofere minim 2 reusite pe tabela de scor. Ma bazez pe faptul ca ambele echipe stau linistite in clasament, nu au griji, asa ca abordarile ar trebui sa fie destul de ofensive.

Ambele formatii incaseaza in ultima perioada meci de meci si ma bazez pe aceasta fragilitate defensiva. Tocmai de aceea am ales intervalul 2-4 reusite la final, care a fost verde la 5 din anterioarele 6 partide disputate de Verona, dar si la 3 din ultimele 4 dispute directe.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Verona – Bologna
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: