Sachia Vickery – Jaqueline Cristian ponturi pariuri 01.04.2024

Scris de adrian198101/04/2024
1
2.15
X
0.00
2
1.72
Sachia Vickery
Jaqueline Cristian
COTA PONT
1.72

Jaqueline Cristian debuteaza pe zgura in 2024 la acest turneu de la Charleston, cu speranta ca sezonul ei se va imbunatati. Adversara din primul tur de pe tabloul principal este Sachia Vickery iar meciul este programat pentru ora 19:30 si va fi transmis in direct pe unul din canalele Digi Sport.

Sachia Vickery

  • Vickery are 28 de ani si este pe locul 131 in clasamentul WTA, americanca fiind toata cariera o jucatoare care s-a invartit in jurul loocurilor 100-200 WTA.
  • Mereu o jucatoare modesta, Sachia are un singur titlu castigat in cariera, un turneu ITF mic jucat pe hard la Templeton in 2017.
  • Aici a fost nevoita sa joace calificari, a trecut de alte 2 americance, Davis si Kessler si este deja o performanta tinand cont de evolutiile sale pe zgura.

Jaqueline Cristian

  • Cristian nu are un sezon grozav in 2024 dar semifinala reusita la Cluj-Napoca i-a salvat practic aceasta parte din sezon. 
  • Jaqueline, ca orice romanca se descurca bine pe zgura si anul trecut a reusit un bilant foarte bun de 27 de victorii si 10 infrangeri pe aceasta suprafata.
  • Anul acesta romanca nu a apucat sa joace niciun meci pe zgura si este o ocazie buna sa reintre in forma pentru ca dupa Cluj-Napoca nu s-a descurcat grozav.

Intalniri directe

Cele doua s-au intalnit pana acum o singura data, in 2020 la un turneu ITF in Canada, pe hard si Vickery s-a impus cu 2-1 la seturi.

Cote pariuri

Chiar daca Jaqueline Cristian este mult mai bine clasata in ierarhia WTA, cotele la pariuri sunt echilibrate, pentru un succes reusit de Vickery se ofera cota 2.15 iar victoria romanecei Cristian este rasplatita cu cota 1.72.

Sachia Vickery – Jaqueline Cristian ponturi pariuri

Chiar daca romanca nu este in cea mai buna forma a sa, dupa ultimile rezultate, aopreciez ca este o jucatoare mai buna decat Vickery, romanca a progresat mult fata de meciul jucat in 2020.

In plus, pe zgura ca orice americanca Vickery nu se simte in largul ei in timp ce Jaqueline a crescut pe zgura si are abilitati de joc pe aceasta suprafata.

Chiar daca nu am incredere foarte mare in acest pronostic, aleg sa merg pe mana romancei care ar trebui sa se impuna in acest duel daca nu prinde o zi proasta si sper ca nu se va intampla asta.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Sachia Vickery – Jaqueline Cristian
Pronostic: 
Victorie Cristian
Cota: 
1.72 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
21 din 39
PROCENTAJ
54%
UNITĂȚI
+644
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: