Viitorul – Academica Clinceni ponturi pariuri 05.03.2021

Scris de Kareka04/03/2021

Ultimul duel al zilei de vineri din Liga 1 Romania, ne aduce fata in fata 2 echipe care se afla la o distanta de 8 puncte una de alta. Meciul e programat de la ora 20:30, urmand a fi transmis de programele DigiSport 1 si TelekomSport.

⚽ 1. Viitorul.

Vine dupa o victorie de moral impotriva „Cainilor rosi”, cu un scor umilitor de 5-0 chiar pe Stefan cel Mare, Andrei Ciobanu reusind sa marcheze o dubla. Acest castig i-a dat o gura de oxigen si i-a mai data inca o sansa, chiar daca este mica, sa spere la locurile de Play-Off.

In cele 11 meciuri jucate pe teren propriu, in campionat, a impartit pana acum victoriile cu esecurile, avand cate 3 din fiecare. Pentru acest duel nu vor juca, Carlo Casap si Aurelian Chitu, amandoi fiind accidentati.

Andrei Ciobanu, cel mai bun jucator al meciului trecut jucat de constanteni, a reusit sa marcheze de 6 ori pana acum.

⚽ 2. Academica Clinceni.

Una din surprizele placute ale acestui sezon de Liga 1, ocupa in acest moment, locul 6, ultima pozitie care duce in Play-Off, in spatele acesteia aflandu-se UTA la 3 puncte distanta. Are un golaveraj echilibrat cu 23 de goluri marcate si 21 incasate.

Vine dupa 3 rezultate de egalitate consecutive, ultimul fiind pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 1-1, golul ilfovenilor fiind marcat de Adrian Popa. Argentinianul Bautista Cascini nu va putea juca, fiind suspendat.

⚽ 3. Intalniri directe

In 5 din cele 6 dueluri directe Viitorul este neinvinsa, motiv pentru care un pariu pe 1x merge combinat cu pariul zilei.

⚽ 4. Viitorul – Academica Clinceni echipe probabile:

Viitorul (4-4-2) : Cojocaru – Mladen, Boboc, Benzar, Dobrosavlevici – Matei, Ciobanu, Artean, Gradinaru – Ganea, Jo Santos.
Academica Clinceni (4-5-1) :
Valceanu – Pashov, Dobrescu, Patriche, Gardos – Cebotaru, Coredea, Dumitriu, Longhe, Popa – Chunchukov.

⚽ 5. Viitorul – Academica Clinceni cote pariuri

La Superbet, pentru minim un gol in prima repriza si cel putin 3 in meci avem o cota de 2.29.

Pentru a afla pontul pentru celalalt meci al zilei, va recomand sa accesati ponturi Liga 1.

⚽ 6. Viitorul – Academica Clinceni ponturi pariuri

Viitorul – Academica Clinceni ponturi pariuri

In duelul de vineri seara se vor intalni doua echipe care nu au pierdut in runda precedenta, constantenii impunandu-se lejer in fata lui Dinamo, iar ilfovenii terminand la egalitate cu Astra Giurgiu. Aceasta victorie a elevilor lui Rednic cu siguranta le-a dat aripi acestora si nu se vor opri aici, incercand sa lege sirul partidelor castigate.
Acesta este si unul din motive pentru care merg pe un pronostic favorabil echipei gazde, in care aceasta trebuie sa conduca la pauza sau la final. Ma astept sa vad o noua descatusare a lui Ciobanu&Co, si chiar o victorie de pas, dar totusi am invatat ca la pariuri trebuie sa alegem mai bine pariul mai sigur. In cele 3 partide directe jucate pe acest teren gazdele s-au impus de 2 ori, iar una s-a terminat la egalitate, scor 0-0.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Viitorul – Academica Clinceni
Pronostic: 
PSF 1
Cota: 
1.63 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
32 din 64
PROCENTAJ
50%
UNITĂȚI
+574
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: