Viitorul – Clinceni ponturi pariuri 11.07.2020

Scris de Radu Oprea10/07/2020

UPDATE: Meciul a fost mutat pentru sambata, 11 iulie 2020, de la ora 15:00.

Stadionul Central din Ovidiu gazduieste partida Viitorul – Clinceni. Dau piept doua echipe care au aratat bine dupa reluarea sezonului si cred ca va fi un meci interesant. Mai jos gasiti detalii si statistici, dar si pontul meu in care eu am o incredere destul de ridicata.

Viitorul Clinceni Cote Pariuri 10072020

⚽1. Viitorul

Conduce autoritar play-out-ul pentru ca dupa injumatatire si 8 etape parcurse are 35 de puncte. Are cu 7 mai multe decat Voluntari care e pe 2, asadar are sanse mari sa termine prima. In 6 din ultimele 7 dispute a inscris si vine dupa 2 in care nu a primit gol.

Este neinvinsa in precedentele 4 confruntari si pe 2 dintre ele le-a castigat. Nici acasa nu a mai pierdut de 5 meciuri, iar in ultimele 3 s-a impus, asadar putem spune ca este o forta atunci cand are avantajul terenului propriu.

Rivaldinho s-a accidentat la una dintre glezne si este putin probabil sa fie fortat. Lui Cristi Ganea i-a expirat imprumutul de la Athletic Bilbao. In rest, Gheorghe Hagi are tot lotul la dispozitie nemaifind alte probleme fie ele medicale sau cu jucatori suspendati.

⚽2. Clinceni

Multi o considerau victima sigura, dar ea este pe 3 in play-out dupa primele 8 runde si are 26 de puncte, cu 5 mai multe decat Poli Iasi care este pe locul de baraj. Vine dupa 5 dueluri in care a marcat si in 4 dintre ele nu a primit gol.

A pierdut ultima partida, 1-3 acasa cu Dinamo, dar inainte de asta avusese 4 victorii la rand, toate cu acelasi scor, 1-0. In 2020 a fost in 6 deplasari, singura pierduta este cea de la Voluntari, iar pe 3 dintre ele le-a castigat.

Paul Parvulescu este suspendat din cauza dopajului, insa el se pare ca este singurul absent. Cristian Merloi s-a accidentat si nu cred ca il vom vedea pe gazon. Este posibil ca Ilie Poenaru sa opereze cateva modificari dupa rezultatul slab de duminica.

⚽3. Intalniri directe

Sunt 3 intalniri recente intre aceste echipe, toate fiind in acest campionat. In sezonul regulat au terminat ambele jocuri la egalitate, 0-0. Viitorul a castigat in tur in play-out cu scorul de 3-2 la Clinceni.

⚽4. Viitorul – Clinceni echipe probabile:

Viitorul (4-3-3): Tordai – Dussaut, Mladen, V. Ghita, R. Boboc – A. Ciobanu, Artean, Achim – C. Matei, G. Iancu, G. Ganea.
Clinceni (4-3-3): O. Valceanu – G. Matei, Kontoes, R. Patriche, M. Dobrescu – Cebotaru, A. Albu, A. Sut – R. Ion, Vojtus, Buziuc.

⚽5. Viitorul – Clinceni cote pariuri

Viitorul Clinceni Cote 10072020

⚽6. Viitorul – Clinceni ponturi pariuri

Viitorul – Clinceni ponturi pariuri

In Liga 1 sportivitatea jucatorilor lasa de dorit, iar un total de 5 cartonase este usor de atins in orice meci, chiar si atunci cand una dintre echipe nu este foarte motivata. Este cazul si la meciul Viitorul vs Clinceni, in care echipa lui Gica Hagi are asigurat locul 1 in play-off. 

La ultimul meci jucat la Ovidiu de Viitorul s-au acordat 8 cartonase galbene, asta deoarece Dinamo avea mare nevoie de un rezultat pozitiv dar nu a reusit sa il obtina. In aceeasi situatie este acum Academica, echipa ce mai are nevoie de cel putin 6 puncte pentru a fi sigura de salvarea de la retrogradare.

Academica va juca cu maxima determinare pentru a putea obtine un rezultat pozitiv, iar prea multa determinare duce la incalcarea regulamentului. In Liga 1 se acorda multe cartonase si pentru simulari, deci nu este exclus sa avem 1-2 cartonase si pentru astfel de faze.
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Viitorul – Clinceni
Pronostic: 
Peste 4,5 cartonase
Cota: 
1.70 @

Viitorul – Clinceni ponturi pariuri

Ma astept la un meci inchis intrucat asa sunt multe dintre partidele din Liga 1. Ambele formatii au aratat bine pe faza defensiva si de aceea cred ca nu se va inscrie de prea multe ori in aceasta confruntare.

Viitorul a demonstrat in ultimele 2 partide ca are o aparare solida, aceasta neprimind nici macar un gol. In 3 din precedentele 5 dueluri avute de ea acasa nu a fost depasita bariera de 2 goluri.

Clinceni cel mai probabil se va multumi si cu o remiza si va incerca sa se cantoneze in propria jumatate de teren. A fost in 6 deplasari in 2020 si cu exceptia unui 3-0 la Voluntari, in toate celelalte 5 s-a marcat cel mult o data. La singura vizita la Ovidiu scorul a fost 0-0.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Viitorul – Clinceni
Pronostic: 
total goluri 0-2
Cota: 
1.95 @

Viitorul – Clinceni ponturi pariuri

O scadere de cota evidenta in favoarea echipei gazda care este vazuta cu ochi siguri ca victorioasa in aceasta seara, si alaturi de bookmakeri imi sustin si eu aceeasi parere.
Echipa din Ovidiu chiar daca nu mai are decat obiectivul de a castiga play-out-ul, cred ca valoarea lotului si jocul din teren pot sa faca de departe diferenta contra ilfovenilor.
Clinceni este in lupta pentru evitarea retrogradarii, dar si-a aratat limitele contra alb-rosilor, si nu cred ca isi vor reveni tocmai in aceasta deplasare.
Mizez de departe pe toate cele trei puncte in favoarea gazdelor.
Viitorul – Clinceni
Pronostic: 
1 solist
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: