Villarreal – Atalanta ponturi pariuri 14.09.2021

Scris de Red14/09/2021

Cele 2 formatii fac parte din grupa F din Liga Campionilor si de un lucru pot fi aproape sigure inca de la inceput, vor merge in primavara europeana, indiferent ca in Liga Campionilor sau in Europa League. Spun asta pentru ca Manchester United si Young Boys sunt celelalte 2 echipe si in mod cer elvetientii sunt favoriti sa termine pe ultimul loc. Pentru aceasta confruntare m-am decis sa incerc un pariu pe goluri.

Villarreal

A jucat numai 3 meciuri oficiale pana in acest moment si pot spune ca nu a impresionat pentru ca are 3 rezultate de egalitate.

Ce-i drept, unul din aceste 3 meciuri le-a jucat in deplasare la campioana Atletico Madrid si a fost 2-2, dar celelalte 2 partide a jucat cu formatii modeste.

Pentru aceasta confruntare Samuel Chukwueze este accidentat si nu va face parte din lot. De asemenea, Gerard Moreno este incert, dar mai mult ca sigur va fi fortat.

Atalanta

La fel ca adversara ei, a jucat numai 3 meciuri oficiale pana in acest moment si pot spune ca nici ea nu a impresionat pentru ca are o victorie, un rezultat de egalitate si o infrangere.

Mai important mi se pare faptul ca nu a avut adversari tocmai puternici si nu a mai aratat aceeasi forta ofensiva ca in sezoanele trecute.

Hans Hateboer si Luis Muriel sunt accidentati si nu vor face deplasarea. In rest toti jucatorii sunt disponibili si va fi aliniat cel mai puternic prim' 11.

Intalniri directe

O sa pariez pe aceasta confruntare din Betano bonus chiar daca aceasta va fi prima intalnire directa dintre cele 2 formatii.

Villarreal – Atalanta echipe probabile

Villarreal (4-4-2): Rulli – Estupinan, Mandi, Albiol, Foyth – Moreno, Trigueros, Capoue, Pino – Moreno, Dia.

Atalanta (3-4-3): Musso – Toloi, Palomino, Djimsiti – Maehle, Pasalic, Freuler, Gosens – Illicic, Zapata, Malinovskyi.

Villarreal – Atalanta cote pariuri

M-am uitat peste pariuri sportive de astazi si m-am oprit asupra acestei confruntari. Nici Villarreal si nici Atalanta nu a impresionat pana acum, dar ma astept sa fie un meci deschis si cred ca va fi un GG, avand o cota de 1.55 pentru acest lucru. Sau daca vrei pariuri pe reprize, este o cota de 1.50 pentru sub 1.5 goluri in prima repriza.

Villarreal – Atalanta ponturi pariuri

Villarreal – Atalanta ponturi pariuri

Ma astept sa fie un joc destul de echilibrat fiindca nu este o diferenta mare de valoare intre cele 2 formatii. De asemenea, ma astept sa vedem multe faze de gol la ambele porti, tinand cont ca este prima partida din grupa, dar si de faptul ca Villarreal si Atalanta se vor lupta mai mult ca sigur pentru locul 2 din aceasta grupa.
Villarreal nu va adopta acelasi stil de joc pe care il are in La Liga, iar Atalanta cu siguranta nu a uitat fotbalul impresionant din sezonul trecut.
Nu avem un instoric al confruntarilor directe dintre cele 2 echipe, dar cred ca se vor marca cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Villarreal – Atalanta
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: