Villarreal – Atletico Madrid ponturi pariuri 28.02.2021

Scris de Radu Oprea28/02/2021

Pe Estadio de la Ceramica va fi duelul dintre Villarreal si Atletico Madrid. Brigada de arbitri pentru acest meci va fi condusa de bascul Ricardo De Burgos Bengoetxea. Ti-am pregatit un pont, dar mai intai cred ca ar trebui sa citesti cateva informatii.

⚽1. Villarreal

Este din nou in carti pentru un loc de Europa League, ea fiind pe 6, cu 37 de puncte dupa 24 de runde parcurse. A marcat in ultimele 5 partide, insa doar intr-una nu a primit gol.

Are o singura infrangere in cele 5 dispute la care am facut referire mai sus, iar in 2 dintre ele s-a impus, de fiecare data cu Salzburg. Pe teren propriu a avut 16 jocuri in acest sezon si doar Betis a invins-o, ea obtinand in acest timp 9 victorii.

Unai Emery nu ii are la dispozitie pe Francis Coquelin, Vicente Iborra si Alberto Moreno, toti 3 fiind accidentati. Fundasii dreapta Mario Gaspar si Ruben Pena sunt si ei incerti, asadar romanul Andrei Ratiu ar avea ceva sanse sa apara in primul 11.

⚽2. Atletico Madrid

Conduce clasamentul gratie celor 55 de puncte adunate dupa 23 de etape. Nu a inscris in ultimele 2 meciuri si vine dupa 8 in care a primit gol. Am tinut cont de cum arata apararea ei atunci cand m-am gandit la capitolul ponturi pariuri.

A pierdut precedentele 2 dueluri, ambele fiind acasa, insa inainte de asta avusese 5 victorii si 2 rezultate de egalitate. Este neinvinsa in ultimele 4 deplasari si doar in restanta de pe 17 februarie de la Levante s-a incurcat.

Kieran Trippier este suspendat si din acest motiv nu este eligibil. Va mai lipsi si Jose Maria Gimenez care este accidentat. Prezenta lui Yannick Carrasco pe gazon este de asemenea pusa sub semnul intrebarii.

⚽3. Intalniri directe

Atletico e neinvinsa in precedentele 5 astfel de confruntari si pe 2 dintre ele le-a castigat. Ultimele 2 dueluri de pe Estadio de la Ceramica s-au incheiat indecis, iar inainte de asta, Villarreal avusese 3 succese la rand acolo. In turul acestui campionat au remizat, 0-0.

⚽4. Villarreal – Atletico Madrid echipe probabile:

Villarreal (4-3-3): S. Asenjo – R. Pena, Albiol, P. Torres, A. Pedraza – Parejo, Capoue, Trigueros – G. Moreno, P. Alcacer, M. Gomez.
Atletico Madrid (3-5-2): Oblak – Felipe, Hermoso, Savic – Vrsaljko, Lemar, Koke, M. Llorente, R. Lodi – J. Felix, L. Suarez.

⚽5. Villarreal – Atletico Madrid cote pariuri

Conform casei de pariuri Winmasters atacantul uruguayan Luis Suarez are cele mai mari sanse sa inscrie si ne ofera o cota de 2.25 pentru un gol marcat de acesta oricand.
Daca pariati pe minim 5 cornere ale lui Atletico Madrid primit o cota de 2.10 la Winmasters. Citeste articolul Cum imi fac cont la Winmasters daca vrei sa afli cat de simpla este inregistrarea la acest operator.

⚽6. Villarreal – Atletico Madrid ponturi pariuri

Villarreal – Atletico Madrid ponturi pariuri

Poate doar pe trupa vizitatoare ar multumi-o o remiza. Eu insa nu prea cred asta intrucat pentru ea urmeaza meciuri grele, cu Real Madrid si Bilbao si ar putea pierde fotoliul de lider. In aceste conditii ma astept ca ambele echipe sa atace si sa iasa un joc spectaculos.

Villarreal are o ofensiva excelenta pentru ca Gerard Moreno, Paco Alcacer, Moi Gomez sau Dani Parejo au calitate in ultimii 20 de metri. Acasa vine dupa 6 partide in care a inscris, insa de fiecare data a si primit gol.

Cuplul din avantposturile lui Atletico Madrid, format din Joao Felix si Luis Suarez, poate fi devastator pentru orice defensiva din lume. Gruparea din capitala Spaniei vine dupa 5 deplasari in La Liga in care a marcat si ea si adversara sa.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Villarreal – Atletico Madrid
Pronostic: 
ambele echipe inscriu
Cota: 
2.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: