Villarreal – Barcelona ponturi pariuri 05.07.2020

Scris de Radu Oprea05/07/2020

Estadio de la Ceramica gazduieste duelul dintre Villarreal si Barcelona. Acesta va incepe la ora 23:00 si va fi arbitrat de catre Carlos Del Cerro Grande. In cele ce urmeaza gasiti detalii si statistici, dar si pontul meu argumentat.

Villarreal Barcelona Cote Pariuri 05072020

⚽1. Villarreal

Are sanse chiar sa ajunga pe podium, ea fiind pe 5 dupa primele 33 de etape. Are 54 de puncte, cu 5 mai putine decat Atletico, care e pe 3 si cu 3 in minus fata de Sevilla, a 4-a clasata. In ultimele 7 intalniri a marcat, iar in 5 dintre ele nu a primit gol.

Trece printr-o perioada excelenta, e neinvinsa de 6 jocuri, iar in tot acest timp a obtinut nu mai putin de 5 victorii. Acasa a invins-o doar Leganes in precedentele 6 partide si pe 4 dintre ele a reusit sa le castige.

Ramiro Funes Mori are probleme la tendonul lui Ahile si inca nu se stie cand se va recupera complet. Ramiro Guerra este si el accidentat si va lipsi. Sunt si 2 jucatori incerti, e vorba despre Sofian Chakla si Iborra.

⚽2. Barcelona

Se lupta pentru titlul, iar in momentul de fata este pe 2, in spatele liderului Real Madrid. A strans 70 de puncte in 33 de runde, cu 4 mai putine decat marea rivala. In 6 din ultimele 7 dueluri a inscris, insa vine dupa 2 in care a incasat nu mai putin de 4 goluri.

In aceste 7 confruntari la care am facut referire mai sus este neinvinsa si pe 4 le-a castigat. S-a impus doar intr-una din ultimele 5 deplasari si tot intr-una a pierdut, e vorba despre cea de pe Bernabeu.

Ousmane Dembele deja ne-a obisnuit cu accidentarile dese si cu faptul ca este mai mereu indisponibili, iar acum se intampla la fel. Olandezul Frenkie De Jong are si el probleme medicale si se pare ca va mai lipsi ceva timp.

⚽3. Intalniri directe

Villarreal nu a mai castigat in compania acestei oponente de foarte mult timp, tocmai din 2008. In turul acestui campionat a pierdut cu 2-1. Precedentul meci dintre ele de pe Estadio de la Ceramica s-a incheiat indecis si cu un scor incredibil, 4-4.

⚽4. Villarreal – Barcelona echipe probabile:

Villarreal (4-4-2): S. Asenjo – M. Gaspar, Albiol, P. Torres, A. Moreno – M. Gomez, M. Trigueros, Zambo Anguissa, S. Cazorla – G. Moreno, Alcacer.
Barcelona (4-3-3): Ter Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, J. Alba – A. Vidal, Busquets, R. Puig – Messi, Suarez, A. Fati.

⚽5. Villarreal – Barcelona cote pariuri

Villarreal Barcelona Cote 05072020

⚽6. Villarreal – Barcelona ponturi pariuri

Villarreal – Barcelona ponturi pariuri

Villarreal traverseaza o forma de zile mari si eu sunt de parere ca poate face o figura frumoasa in aceasta partida. Ea se lupta pentru un loc in Liga Campionilor si un punct nu o ajuta cu nimic, ba din contra si de aceea cred ca va juca la victorie.

Formatia gazda are evident si avantajul terenului propriu si moralul in lot este extraordinar dupa rezultatele recente. In ultimele 7 meciuri a castigat cel putin una dintre reprize, iar 6 dintre aceste dispute au fost dupa pauza cauzata de pandemie.

Barcelona este in degringolada totala si macinata de scandaluri, iar asta nu are cum sa nu se reflecte pe gazon. In precedenta vizita pe aceasta arena a fost aproape sa piarda ea fiind condusa cu 4-2 pana in minutul 90 cand Messi a intervenit si a reusit o dubla.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Villarreal – Barcelona
Pronostic: 
Villarreal castiga oricare repriza
Cota: 
2.42 @

Villarreal – Barcelona ponturi pariuri

Una dintre cele mai spectaculoase partide de duminica in La Liga mi se pare aceasta. Avem fata in fata doua echipe care trebuie sa forteze, care au nevoie de toate punctele si asta nu ma poate duce cu gandul decat la un duel de care pe care. Se va marca si astept un 3+.

Despre atacul catalanilor nu mai este nimic de spus. Sunt cei mai buni la acest capitol din La Liga. Vin dupa doua partide de 2-2. Fotbalul spectacol este in natura Barcei.

Ma bazez si pe forma excelenta aratata de Villarreal, formatie care a marcat de minim doua ori la ultimele trei meciuri de campionat, cu toate ca adversarii au fost tari.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Villarreal – Barcelona
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: