Villarreal – Betis ponturi pariuri 03.10.2021

Scris de Zamfi03/10/2021

Duel foarte interesant intre Villarreal si Betsi in etapa cu numarul 8 in Spania – La Liga. Partida se va juca pe Estadio de la Ceramica cu incepere de la ora 19:30 si va fi arbitrat de J. Sanchez.

Villarreal

Inaintea acestei etape se afla pe locul 11 cu un total de 8 puncte si doar 6 goluri marcate. Sta bine la capitolul defensiva primind doar 3 goluri in 6 etape.

Vine dupa o infrangere in grupele Champions League, pierzand dramatic la ultima faza a meciului in deplasarea de pe Old Traford contra lui Manchester United. Are doar 1 punct in grupa F din care mai fac parte Atalanta si Young Boys.

Samu Chukwueze este in continuare accidentat si nu va evolua nici in acest duel. Gerard Moreno este si el absent, nefiin refacut dupa accidentarea musculara din urma cu 4 etape.

Betis

Traverseaza o perioada foarte buna fiind neinvinsa in ultimele 6 partide oficiale. Ultimul succes a venit in grupele Europa League unde s-a impus in deplasare contra lui Ferencvaros cu 3-1. Are punctaj maxim in acesta competitie alaturi de Leverkusen si pare ca nu va avea probleme in a obtine calificarea mai departe.

Inaintea acestei etape Betis se afla pe pozitia a 12-a cu un total de 12 puncte si un golaveraj pozitiv cu 11 goluri inscrise si 7 primite. Evolueaza foarte bine in deplasare unde a obtinut 2 victorii si o remiza, in toate aceste partide fiind prezent pronosticul GG3+.

Pe lista absentilor in tabara lui Betis ii putem nota pe Canales, Ruiz si Sabaly din cauza problemelor de ordin medical.

Intalniri directe

Unibet o da favorita pe Villarreal in aceasta confruntare insa v-as sugera sa evitati un pariu pe solist pentru ca in ultima intalnire directa Betis s-a impus pe Estadio de la Ceramica cu 2-1. De remarcat faptul ca in 7 dintre ultimele 8 partide ambele echipe au marcat, iar in 6 dintre acestea s-au inscris cel putin 3 goluri.

Villarreal – Betis echipe probabile

Villarreal (4-3-3): Rulli – Foyth, Albiol, Torres, Estupinan – Trigueros, Coquelin, Caoue – Gomez, Dia, Danjuma.

Betis (5-4-1): Silva – Moreno, Bartra, Pezzella, Montoya – Guardado, Fekir, Akouokou, Joaquin, Fekir, Rodri – Iglesias.

Villarreal – Betis cote pariuri

Se anunta o partida cu multe goluri si pariul zilei ar putea veni chiar din acest duel. Cota pentru un X final este 3.80 avand sanse mari de reusita, Villarreal terminand cu acest rezultat 5 din ultimele 6 meciuri in La Liga.

Villarreal – Betis ponturi pariuri

Villarreal – Betis ponturi pariuri

In conditiile in care Villarreal are o defensiva foarte solida primind doar 3 goluri, iar Betis a inscris cel putin 2 goluri in ultimele 6 dueluri directe, este destul de greu de anticipat o favorita.

Voi paria insa pe o cota care ne va dubla investitia mizand pe faptul ca oaspetii isi vor creea multe ocazii de gol si vor izbuti sa cadreze cel putin 3 suturi pe spatiul portii. Acest pronostic a fost castigator in ultimele 8 partide consecutive disputate de Betis.

Chiar si in infrangerea de acasa contra celor de la Real Madrid, ”verzii” au avut 7 suturi pe poarta. ”Submarinul galben” joaca destul de defensiv si nu a reusit decat 6 goluri in aceste etape si cred ca va avea un duel foarte dificil in fata lui Betis.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Villarreal – Betis
Pronostic: 
oaspetii peste 3.5 suturi pe poarta
Cota: 
2.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: