Villarreal – Dinamo Zagreb ponturi pariuri 15.04.2021

Scris de Red15/04/2021

Daca inainte de aceasta dubla spaniolii erau favoriti sa mearga mai departe, acum au sanse foarte mari sa faca acest lucru fiindca s-au impus in tur in deplasare cu 1-0. Partida retur se va disputa joi seara la ora 22:00 pe Estadio de la Ceramica. Dinamo Zagreb a mai produs o surpriza pana acum si nu vad de ce nu ar reusi asta si acum.

Villarreal

A reusit sa se impuna in partida din tur, in deplasare cu 1-0 si pleaca cu prima sansa la victorie si in aceasta disputa fiindca joaca pe teren propriu.

Avea o forma perfecta, 6 victorii consecutive, incluzand-o aici si pe cea din Croatia, dar a pierdut in mod surprinzator in ultima runda din La Liga, 1-2 pe teren propriu cu Osasuna si nu putem vorbi de faptul ca antrenorul si-a odihnit jucatorii imortanti.

Pervis Estupinan si Vicente Iborra sunt accidentati si nu vor face parte din lot, in rest toti jucatorii sunt disponibili.

Dinamo Zagreb

A pierdut fara macar sa inscrie pe teren propriu, 0-1 in meciul tur, dar a mai reusit un rezultat miraculos in faza precedenta din Europa League.

Este vorba despre dubla cu Tottenham si incepuse cu o infrangere 2-0 in deplasare, dar pe teren propriu a avut 2-0 la finalul celor 90 de minute, apoi a reusit calificarea pana in loviturile de la 11 metri.

Atunci a fost Orsic cel care a facut spectacol. Acum antrenorul nu se poate baza pe serviciile lui Bruno Petkovic, acesta fiind accidentat, iar lipsa lui se va resimti din plin.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au mai intalnit de 3 ori pana acum, insa o singura data recent. Este vorba despre meciul tur atunci cand Villarreal s-a impus cu 1-0 in deplasare.

Villarreal – Dinamo Zagreb echipe probabile

Villarreal (4-3-3): Rulli – Pedraza, Torres, Albiol, Foyth – Trigueros, Capoue, Parejo – Bacca, Moreno, Chukwueze.

Dinamo Zagreb (4-3-3): Livakovic – Ristovski, Lauritsen, Catherine, Gvardiol – Majer, Ademi, Jakic – Ivanusec, Gavranovic, Orsic.

Villarreal – Dinamo Zagreb cote pariuri

Pariurile pe Europa League au fost destul de dificile in acest sezon fiindca au fost foarte multe surprize. De aceea nu mi se pare imposibil ca Dinamo Zagreb sa faca inca o minune dupa ce a eliminat-o pe Tottenham. Aceasta are o cota de 7.25 pentru a se califica.

Villarreal – Dinamo Zagreb ponturi pariuri

Villarreal – Dinamo Zagreb ponturi pariuri

Am decis sa ma feresc de un pariu pe rezultat final fiindca au fost foarte multe surprize pana acum in Europa League si Dinamo Zagreb a fost una dintre protagoniste. De aceea, am mers pe piata golurilor acolo unde mi se pare ca intervalul 2-4 are sanse mari sa fie castigator.
Dinamo Zagreb este nevoita sa atace si sa inscrie cel putin un gol pentru a spera la calificare si sunt convins ca spaniolii nu se multumesc doar cu 1-0 din tur si nu vor incerca sa apere acest rezultat.
In fiecare din ultimele 5 meciuri de acasa ale lui Villarreal si ultimele 5 deplasari ale lui Dinamo Zagreb s-au marcat cel putin 2 goluri si pe acest lucru mizez si acum.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Villarreal – Dinamo Zagreb
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.58 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: