Villarreal – Granada ponturi pariuri 20.01.2021

Scris de chiriladavid2520/01/2021

„Estadio de la Ceramica” din Villareal va gazdui confruntarea din cadrul rundei cu numarul 19 de Spania La Liga, ultima a turului, dintre Villarreal si Granada. Meciul va incepe de la ora 22:30, gazdele fiind favorite certe la victorie, avand o cota sub 1.60.

⚽ 1. Villarreal.

Se afla pe pozitia a 4-a in clasamentul din Spania La Liga, avand 32 de puncte, cu 2 puncte mai putin decat Barcelona. Are 8 victorii, 8 remize si 2 infrangeri, pierzand pana acum doar cu Barcelona si cu Sevilla.

Vine dupa 4 victorii la rand in toate competitiile, in campionat castigand cu Celta Vigo, la Vigo, scor 4:0, in timp ce in Cupa, a invins-o pe Tenerife, cu un gol inscris in minutul 90. Alberto Moreno, Vicente Iborra, Mario Gaspar si Samuel Chukwueze sunt accidentati si nu vor putea evolua in acest joc.

⚽ 2. Granada.

Ocupa pozitia a 7-a, avand 27 de puncte, cu 3 mai putin decat Real Sociedad si Sevilla. Are 2 victorii si 3 infrangeri in ultimele 5 runde de campionat, castigand in ultimul meci, 2:0, acasa, cu penultima clasata, Osasuna.

A jucat la randul ei in Cupa Spaniei, in deplasare, cu Malaga, scor 2:1, Fede si Molina inscriind devreme, pana in minutul 30. Maxime Gonalon, Quini, Victor Diaz si Neyder Lozano sunt accidentati formatii vizitatoare.

⚽ 3. Intalniri directe

Doar 3 succese are Villarreal in precedentele 5 confruntari directe, inregistrand si 2 rezultate de egalitate. In sezonul precedent, cele doua echipe au inregistrat o remiza la Villareal, scor 4:4, „submarinul galben” reusind sa se impuna in deplasare, scor 1:0.

⚽ 4. Villarreal – Granada echipe probabile:

Villarreal (4-3-3): Asenjo; Pedraza, Torres, Albiol, Pena; Trigueros, Capoue, Parejo; Gomez, Nino, Moreno.
Granada (4-3-3): Silva; Neva, Sanchez, Duarte, Foulquier; Montoro, Eteki, Herrera; Suarez, Soldado, Machis.

⚽ 5. Villarreal – Granada cote pariuri

La Netbet, o agentie online despre care poti afla ce zic jucatorii in articolul Pareri Netbet, regasim mai multe pariuri interesante, pentru peste 1.5 goluri Villarreal cota e de 1.62.

De asemenea, la Netbet ai cea mai mare cota pentru ambele formatii inscriu, 1.95.

⚽ 6. Villarreal – Granada ponturi pariuri

Villarreal – Granada ponturi pariuri

E clar faptul ca Unai Emery face o treaba foarte buna la Villarreal, drept dovada sta doar cele doua infrangeri inregistrate de Villarreal pana acum, formatie care in acest moment vine dupa 4 victorii la rand, Emery folosind o echipa pentru Cupa si una pentru campionat.

Asadar, voi merge pe victoria gazdelor, acestia urmand a fi proaspeti si a da tot ce e mai bun pe teren, Unai Emery bucurandu-se de un lot foarte complex, cu jucatori de valori apropiate, avand oricand solutii pe banca ce pot decide meciul in favoarea echipei.

De cealalta parte, Granada are 4 infrangeri in ultimele 5 deplasari, pierzand la zero ultimele doua partide jucate in deplasare, 2:0 cu Real Madrid si 2:0 cu Eibar.
Villarreal – Granada
Pronostic: 
victorie Villarreal
Cota: 
1.55 @

Villarreal – Granada ponturi pariuri

Cred ca va fi un meci foarte spectaculos pentru ca ambele formatii se lupta in acest sezon pentru un loc in cupele europene si punctele puse in joc sunt cat se poate de importante.
8 din cele 9 meciuri jucate pana acum de Villarreal pe teren propriu au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 6 din cele 8 deplasari ale Granadei.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri in aceasta intalnire, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Villarreal – Granada
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.68 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: