Villarreal – Mallorca ponturi pariuri 06.11.2022

Scris de Zamfi05/11/2022
1
1.65
X
3.90
2
5.75
Villarreal
Mallorca
COTA PONT
1.55

Villarreal si Mallorca se intalnesc Duminica seara cu incepere de la ora 19:30 pe Estadi Ciutat de Valencia, in cadrul rundei cu numarul 13 in La Liga. Partida va fi transmisa pe Orange Sport si Prima Sport 4.

Villarreal

  • Vine dupa o infrangere, 0-3 in Polonia contra celor de la Lech Poznan, insa meciul era fara miza, Villarreal fiind calificata deja in optimile Conference League.
  • Ultimul meci disputat in campionat este tot o infrangere, 0-1 pe terenul celor de la Bilbao, astfel ca ”submarinul galven” ocupa acum locul 8 cu 18 puncte acumulate.
  • Lo Celso si Gerard Moreno sunt jucatorii ce vor lipsi din acest duel din cauza accidentarilor. Raul Albiol si Alfonso Pedraza sunt anuntati incerti.

Mallorca

  • In ultimele doua etape, Mallorca a reusit sa castige 2-1 pe terenul Valenciei, apoi a revenit acasa, dar a obtinut doar o remiza, 1-1 cu Espanyol.
  • Se afla pe locul 14 cu un total de 13 puncte obtinute in 12 jocuri in care a mrcat 10 goluri si a primit 13. Vedat Muriqi are 6 goluri marcate!
  • Fundasul Antonio Raillo nu va juca din cauza cumului de cartonase galbene, iar Pablo Maffeo este suspendat dupa ce a primit cartonas rosu in etapa trecuta. 

Intalniri directe

In cel mai recent duel disputat intre cele doua formatii in care Villarreal a fost gazda, meciul s-a terminat 3-0 in favoarea ”submarinului galben”. Peste 2.5 goluri in acest meci cred ca este una dintre cele mai bune predictii fotbal.

Echipe probabile

Villarreal

19:30

mallorca

Rulli

 Kiko Femenia

Mandi

 Albeto Moreno

 Mojica

 Parejo

 Coquelin

Trigueros

 Morales

 Danjuma

 Chukwueze

echipament bzc

Rajkovic

 Jaume Costa

 Copete

 Nastasic

 Valjent

Gio Gonzalez

 Dani Rodriguez

de Galarreta

 Battaglia

 Muriqi

 Kang-In Lee

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

In cadrul agentiilor Favbet gasesti o cota de 2.15 la peste 2.5 goluri in meci si 2.20 pentru selectia ambele marcheaza.

Villarreal – Mallorca ponturi pariuri

Anticipez un duel dominat in mare parte de Villarreal care are un lot mult mai valoros si face jocuri foarte bune pe teren propriu. Eu cred ca ”submarinul galben” va inscrie cel putin un gol in meci si va obtine minim 4 cornere pana la final.

De partea cealalta, Mallorca, vine pentru acest duel fara doi dintre titularii obisnuiti in compartimentul defensiv, fiind vorba de Maffeo si Raillo, ambii suspendati din cauza cumului de cartonase. Nici tehnicianul formatiei, J. Aguirre nu va sta pe banca el fiind eliminat in runda trecuta.

In ultima intalnire cu Villarreal gazda, aceasta formatie a marcat 3 goluri si a obtinut 10 cornere! De altfel, Villarreal a marcat in majoritatea intalnirilor directe cu Mallorca si este greu de crezut ca nu o va face si in acest duel.
Zamfi
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Villarreal – Mallorca
Pronostic: 
Super Pariu: Villarreal marcheaza. Villarreal peste 3.5 cornere
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: