Villarreal – Sivasspor ponturi pariuri 22.10.2020

Scris de chiriladavid2521/10/2020

Stadionul „La Cerámica” din Villareal va gazdui confruntarea din cadrul Grupei I de Europa League, dintre Villarreal si Sivasspor. Meciul va incepe de la ora 22:00 si se anunta a fi unul destul de spectaculos, gazdele mergand foarte bine pe teren propriu, unde au 3 succese la rand cu multe goluri marcate.

Villarreal Sivasspor Cote Pariuri 22102020

⚽ 1. Villarreal.

E o echipa cu pretentii mari in acest sezon, dupa ce editia precedenta de La Liga a incheiat-o pe pozitia a 5-a, insa la 10 puncte in spatele locurilor 3-4. E pe pozitia a 2-a in clasamentul din La Liga, avand 11 puncte, fiind la egalitate de puncte cu liderul Real Sociedad, stand insa mult mai prost la capitolul golaveraj decat formatia basca.

Vine dupa un succes pe teren propriu, cu Valencia, scor 2:1, meci in care Paco Alcacer a deschis scorul din penalty in minutul 6, Guedes izubtind egalarea in minutul 37, golul victoriei fiind amrcat de Parejo in minutul 69. Dani Parejo, Pervis Setupinan, Alberto Moreno, Gerard Moreno si Guerra sunt cu totii accidentati.

⚽ 2. Sivasspor.

Se afla abia la cea de-a doua experienta in cupele europene, avand o singura participare, una in sezonul 2009/2010, incheiata in Playoff-ul Europa League, unde a fost eliminata de Sahtior Donetsk. S-a calificat direct in grupe, dupa ce Trabzonspor, echipa care a incheiat pe 2, nu poate evolua in cupele europene.

A inceput destul de bine campionatul, cu 2 victorii, 1 remiza si 1 infrangere, fiind invinsa in prima runda de Alanyaspor, scor 2:1, impunandu-se in weekend, 3:1 cu Kayserispor. Au facut ceva transferuri interesante in acesta vara, aducandu-l pe Gradel de la Toulouse, pe Jorje Felix de la Piast Gliwice, in lot aflandu-se si veteranul Arouna Kone.

A si pierdut cativa jucatori importanti, pe Emre Kilinic, dar si pe Yandas, Kayode si Casimir Ninga. Fundasul central Aaron Appindangoyé e accidentat si nu poate evoua in acest meci.

⚽ 3. Intalniri directe

Cum Sivasspor e abia la a doua prezenta in cupele europene, cele doua formatii nu au apucat sa se intalneasca pana acum.

⚽ 4. Villarreal – Sivasspor cote pariuri

Villarreal Sivasspor Cote Pariuri

⚽ 5. Villarreal – Sivasspor ponturi pariuri

Villarreal – Sivasspor ponturi pariuri

Nu e Villarreal cea mai sigura echipa in aparare, in schimb e o echipa care cauta sa isi castige fiecare meci, iar aceasta atitudine a echipei conduce inevitabil si la obtinerea a cat mai multor succese.

Iar in acest context, Villarreal pare sa fie favorita sa se impuna in acest joc cu Sivasspor, formatia turca fiind una care nu spune prea multe lucruri, sezonul precedent fiind unul acceptabil pentru acestia, asta chiar daca la un moment dat se aflau pe prima pozitie.

Villarreal vine dupa succesul in fata Valenciei, scor 2:1, Valencia fiind dupa parerea mea o echipa mai buna decat cea turca si in plus, spaniolii il au antrenor pe Unai Emery, cel mai titrat antrenor al acestei competitii, Europa League.
Villarreal – Sivasspor
Pronostic: 
1 si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: