Villarreal – Valencia ponturi pariuri 18.10.2020

Scris de chiriladavid2518/10/2020

„Estadio de la Ceramica” din Villareal va gazdui confruntarea din cadrul rundei cu numarul 6 de La Liga, dintre Villarreal si Valencia. Meciul va incepe de la ora 17:00, urmand a fi transmis de programele DigiSport 3, TelekomSport 3 si LookSport 2, Villarreal fiind considerata drept echipa favorita sa se impuna.

Villarreal Valencia Cote Pariuri 18102020

⚽ 1. Villarreal.

Se afla pe pozitia a 4-a, avand 8 puncte, fiind la egalitate de puncte cu Real Sociedad. Are o singura infrangere in actuala stagiune, inregistrand alte 2 victorii si 2 remize. Ambele victorii au venit pe teren propriu, 2:1 cu Eibar si 3:1 cu Alaves, remizand in ultima runda, 0:0, in deplasare cu Atletico Madrid.

S-a aparat foarte bine in partida cu Atletico Madrid, gazdele avand 1 singur sut pe poarta lui Sergio Asenjo. Alberto Moreno, Estupinan, Sofian Chakla, Coquelin si Gerard Moreno sunt cu indiponibili pentru acest meci.

⚽ 2. Valencia.

Ocupa pozitia a 8-a, avand 7 puncte, 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri. Are evolutii oscilante, izbutind victorii cu Levante si Real Sociedad, suferind infrangeri cu Celta Vigo si Betis.

Vine dupa o infrangere cu Betis, venita acasa, cu scorul de 2:0, un meci dominat clar de formatia vizitatoare, incasand gol in ambele reprize. Are insa un golaveraj echilibrat, 7 goluri marcate si 7 goluri primite, marcand 4 goluri in victoria 4:2 cu Levante.
Kondogbia si Mangala vor absenta de la formatia adversa, ai avand ceva probleme musculare.

⚽ 3. Intalniri directe

Nu mai putin de 4 victorii are Valencia in precedentele 5 meciuri de campionat si Europa League, Villarreal reusind sa castige doar precedentul meci de pe teren propriu, scor 2:0. Asadar, in editia precedenta de campionat ambele echipe au reusit sa isi castige meciul de acasa, Valencia castigand cu scorul de 2:1.

⚽ 4. Villarreal – Valencia echipe probabile:

Villarreal (4-3-3): Sergio Asenjo; Pedraza, Pau Torres, Albiol, Mario Gaspar; Parejo, Iborra, Trigueros; Moi Gomez, Alcacer; Samu Chukuwueze.
Valencia (4-2-3-1): Domenech; Gaya, Diakhaby, Paulista, Correia; Racic, Wass; Guedes, Kang-In Lee, Carlos Soler; Gameiro.

⚽ 5. Villarreal – Valencia cote pariuri

Villarreal Valencia Cote Pariuri

⚽ 6. Villarreal – Valencia ponturi pariuri

Villarreal – Valencia ponturi pariuri

Va fi un meci interesant, ambele echipe jucand destul de deschis in acest inceput de campionat, drept urmare, cred ca vom vedea un meci cu cel putin 2 goluri marcate.

Insa nu cred ca Villarreal e chiar favorita sa se impuna in acest meci, motiv pentru care imi voi lua marja de siguranta si a unui posibil rezultat de egalitate, mai ales avand in vedere si istoricul recent al confruntarilor directe.

Villarreal este neinvinsa in cele 3 meciuri jucate acasa pana acum, venind dupa 2 succese la rand, 2:1 cu Eibar si 3:1 cu Alaves, in timp ce Valencia vine dupa o infrangere acasa, 2:0 cu Betis.
Villarreal – Valencia
Pronostic: 
1X si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.47 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: