Vitesse – Tottenham ponturi pariuri 21.10.2021

Scris de Radu Oprea20/10/2021

Arena GelreDome din Arnhem gazduieste partida Vitesse – Tottenham. Arbitrajul va fi asigurat de o brigada din Germania condusa la centru de Harm Osmers. In cele ce urmeaza vei gasi detalii si statistici interesante si un pronostic cu o cota excelenta.

⚽1. Vitesse

Nu i-a mers foarte rau si este pe 3 in grupa G cu 3 puncte dupa primele 2 etape. A marcat in ultimele 8 meciuri, insa doar in 3 dintre ele nu a incasat gol si cand m-am gandit la capitolul ponturi Conference League, aceste cifre m-au determinat sa aleg acest joc.

Doar o infrangere are in precedentele 5 dueluri, cu Rennes, iar pe 3 din celelalte 4 le-a castigat. Pe teren propriu vine dupa un succes cu Feyenoord, dar inainte de asta avusese acolo 2 esecuri si un rezultat de egalitate.

Goalkeeperul Daan Reiziger are probleme medicale si cel mai probabil nu va fi utilizat. In rest insa, tot lotul este la dispozitia tehnicianului german Thomas Letsch si in opinia mea acesta poate alinia un prim 11 combativ.

⚽2. Tottenham

Este liderul grupei, insa la fel ca Rennes are 4 puncte adunate in 2 runde parcurse, ea avand un golaveraj mai bun, +4 fata de +1. Vine dupa 5 partide in care a inscris, insa de fiecare data a si primit cel putin un gol, asadar face spectacol.

A castigat 4 din cele 5 dispute la care am facut referire mai sus, pasul gresit fiind o infrangere cu Arsenal. In deplasari este inconstnata din moment ce in ultimele 5 are 2 victorii, 2 esecuri si un rezultat de egalitate.

Tanarul Ryan Sessegnon este accidentat si mai dureaza pana va reveni pe gazon. Exista un semn de intrebare si in ceea ce il priveste pe irlandezul Matt Doherty care a acuzat de asemenea ceva probleme medicale.

⚽3. Intalniri directe

Va fi un duel interesant de urmarit pentru ca aceste trupe nu au mai dat piept recent.

⚽4. Vitesse – Tottenham echipe probabile:

Vitesse (3-4-3): M. Schubert – Doekhi, Bazoer, J. Rasmussen – E. Dasa, S. Tronstad, Tannane, Wittek – N. Frederiksen, OL. penda, Darfalou.
Tottenham (4-2-3-1): Gollini – Tanganga, D. Sanchez, E. Dier, B. Davies – O. Skipp, Winks – Lo Celso, D. Alli, B. Gil – H. Kane.

⚽5. Vitesse – Tottenham cote pariuri

Incaseaza Betano bonus de bun venit si mizeaza pe o cota de 1.83 la pariul gol pana in minutul 28.
Pentru Vitesse castiga oricare repriza ai o cota de 2.65 la casa de pariuri Betano.

⚽6. Vitesse – Tottenham ponturi pariuri

Vitesse – Tottenham ponturi pariuri

Eu ma astept sa vedem un meci spectaculos pentru ca ambele echipe practica un fotbal ofensiv. Pe langa asta, doar gazdele arata ceva mai bine pe faza de aparare, insa mi se pare putin probabil sa nu primeasca gol in compania unui asemenea adversar.

Vitesse evolueaza pe teren propriu si un punct nu o ajuta cu nimic in economia calificarii. Daca ne uitam pe ultimele 5 partide avute de ea acasa vom observa ca in toate au fost goluri in ambele porti si doar intr-un 1-1 cu Sittard nu s-a inscris de minim 3 ori.

Tottenham are un lot extrem de valoros si inclusiv jucatorii care au prins mai putine minute in acest sezon pot face diferenta lejer. Ea vine dupa 5 dispute in care pariul GG si 3+ a fost castigator, iar asta spune multe despre stilul ei de joc.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Vitesse – Tottenham
Pronostic: 
GG si 3+
Cota: 
2.15 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: