Stefanie Voegele – Patricia Tig ponturi pariuri 28.09.2020

0

Patricia Tig traverseaza cea mai buna forma a carierei si participa la Roland Garros din postura a celei mai bine clasate jucatoare din Romania dupa Simona Halep, ceea ce o onoreaza pe Patricia. Ea o va intalni in primul tur de la Paris pe elvetianca Stefanie Voegele, un adversar ce poate fi mai dificil decat pare la prima vedere. Meciul va avea loc in cursul zilei de luni si va fi tranmisa in direct pe Eurosport.

1. Stefanie Voegele

Jucatoarea din Canada, in varista de 30 de ani, se afla in prezent pe locul 116 WTA, neavand niciun rezultat notabil in ultimele sezoane.

S-a evidentiat in acest sezon doar in turneul ITF de la Newport Beach, cand a ajuns pana in ultimul act al competitiei, turneu disputat pe hard, in Sua.

De la reluarea competitiilor, Stefanie Voegele a fost invinsa in primul tur atat la Cincinnati, cat si la US Open, turnee disputate pe hard, in timp ce pe zgura a fost invinsa in runda inaugurala la Istanbul, iar la Roma nu a trecut de faza calificarilor.

Voegele Tig Ponturi Pariuri 2 28.09.2020

2. Patricia Tig

Jucatoarea de 26 de ani se afla pe locul 58 WTA, ajungand sa traverseze cea mai buna perioada a carierei.

Anul 2020 reprezinta cel mai bun an al carierei pentru Patricia, ajugand in semifinale in luna februarie la Hua Hin, iar la Istanbul a reusit sa isi adjudece in premiera titlul, tenisul sau fiind unul extrem de solid.

Ajungand in fazele superioare de la Istanbul, romanca nu a putut participa in calificarile turneului de la Roma, avand astfel o perioada bine-meritata de pauza si de pregatire pentru Roland Garros.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa se desfasoare primul meci direct intre cele doua.

4. Date statistice

Patricia Tig traverseaza o forma buna in aceste momente, 1.65 e cota pentru victoria romancei in acest meci in minimum de seturi.
Stefanie Voegele are o experienta superioara romancei in turneele de Grand Slam, 2.20 e cota pentru ca jucatoarea din Elvetia sa castige cel putin un set.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

5. Stefanie Voegele – Patricia Tig cote pariuri

Voegele Tig Cote Pariuri 28.09.2020

6. Stefanie Voegele – Patricia Tig ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 52.2%
Castigate: 12/23
Patricia Tig porneste ca mare favorita in aceasta confruntare, insa Stefanie Voegele este o jucatoare mai experimentata in turneele de Grand Slam, urmand ca romanca sa aiba emotiile normale de debut intr-o astfel de competitie. Chiar daca Patricia va reusi sa domine si sa se impuna in acest meci, ma astept ca duelul celor doua jucatoare sa fie unul echilibrat, avand un numar ridicat de game-uri, fiind greu de crezut ca una dintre cele doua va reusi sa transeze foarte clar confruntarea.

S. Voegele - P. Tig
Pronostic: Peste 18.5 game-uriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
50 din 8063%+930.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here