Voluntari – Botosani ponturi pariuri 09.04.2021

Scris de chiriladavid2509/04/2021

A sosit si ultima runda a campionatului regular de fotbal, iar FC Botosani nu are locul de Playoff asigurat, avand un meci dificil in ultimul joc, pe terenul formatiei FC Voluntari. Partida va avea loc la Voluntari, pe Stadionul „Anghel Iordanescu” si va incepe de la ora 20:30, urmand a fi transmis de programele DigiSport 3, TelekomSport 3 si LookSport 2.

⚽ 1. Voluntari.

Se afla pe pozitia a 12-a, avand 31 de puncte, fiind la egalitate de puncte cu Viitorul Constanta. Are 3 victorii, 1 remiza si 1 infrangere in ultimele 5 runde, fiind invinsa de Chindia in runda precedenta, scor 1:0.

A primit destul de usor gol de la Chindia, un sut slabut din 15-16 metri la o faza confuza, atacant din greu in mitanul secunda, fara a izbuti egalarea.

⚽ 2. Botosani.

Ocupa pozitia a 5-a in clasamentul din Liga 1, avand 41 de puncte, fiind la egalitate cu Clinceni si la 2 puncte in fata Chindiei. Are un golaveraj pozitiv, 38 de goluri marcate si 35 primite, venind dupa un succes in precedenta runda, 1:0, cu Viitorul Constanta.

S-a impus in precedenta runda, 1:0, cu Viitorul Constanta, un meci in care a simtiti din plin presiunea rezultatului, jocul fiind castigat de atacantul Hamidou Keyta, cel care a intrat la pauza in teren si a izbutit o actiune excelenta in banda stanga care a adus unicul gol al intalnirii.

Pentru a incheia intre primele 6 are nevoie ori ca una dintre Chindia si Clinceni sa piarda in aceasta runda, Chindia fiind obigata la victorie, ori sa se impuna in acest meci in caz ca celelalte o vor face in duelurile pe care le au.

⚽ 3. Intalniri directe.

3 victorii are FC Botosani in ultimele 5 intalniri directe, Voluntari castigand meciul din martie 2019, scor 2:1, inregistrandu-se o remiza in turul campionatului, scor 1:1. Keyta a deschis scorul in tur, golul egalarii fiind izbutit de Gradinaru.

⚽ 4. Voluntari – Botosani cote pariuri

1.60 e cota la Betano pentru sub 2.5 goluri, in timp ce pentru Pauza/Final X/2 cota e de 5.00 la aceeasi casa de pariuri.

Pentru mai multe pariuri Liga 1, te invit sa descoperi pronosticurile colegilor mei la celelalte 3 partide ale zilei din Liga 1.

⚽ 5. Voluntari – Botosani ponturi pariuri

Voluntari – Botosani ponturi pariuri

Ar fi fost ceva daca botosanenilor le-ar fi ajuns doar o remiza in acest meci pentru a fi siguri de locul de Playoff, insa lucrurile sunt mai complicate pentru acestia decat par, Botosani stand prost la capitolul dueluri directe cu ambele rivale la locurile 5-6.

Insa, spre deosebire de Chindia care e obligata la victorie, lui FC Botosani s-ar putea sa ii ajunga doar o remiza, o remiza care nu ar fi deloc greu de obtinut, Botosani avand jucatori buni in aparare, care pot face ca echipa sa iasa neinvinsa din acest meci.

Botosani e neinvinsa in ultimele 4 intalniri directe cu FC Voluntari, 3 victorii si 1 remiza.
Voluntari – Botosani
Pronostic: 
Botosani – Niciun pariu pe egal
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: