Voluntari – Botosani ponturi pariuri 24.07.2021

Scris de Zamfi23/07/2021

Sambata cu incepere de la ora 18:30 pe stadionul Anghel Iordanescu va avea loc confruntarea dintre FC Voluntari si FC Botosani in cadrul rundei cu numarul 2 in Liga 1 Romania. Partida va fi transmisa in direct de posturile TV Digi Sport 1, Look Sport si Telekom Sport.

Ambele formatii au avut o prestatie buna in runda de debut in noul sezon, chiar daca nu au reusit sa castige si de aceea ma astept la un duel cu goluri, dar si destul de incrancenat. Cred ca vom avea multe cartonase galbele in meci!

⚽1. Voluntari

Ilfovenii au pierdut cu 3-2 primul meci din acest sezon in fata lui Dinamo Bucuresti chiar daca au deschis scorul, apoi au egalat la 2 in minutul 66, insa pana la final bucurestenii s-au impus prin 3 goluri marcate de Sorescu.

Dupa partida contra moldovenilor, pentru Voluntari va urma un nou meci acasa impotriva nou promovatei U. Craiova 1948, pentru ca mai apoi, in runda a 4-a sa joace in deplasare, tot impotriva Craiovei, dar de data aceasta contra Universitatii.

Trupa lui Liviu Ciobotariu are in compartimentul defensiv jucatori cu o mare experienta si aici ma refer la Tamas, Vlad sau Armas. In atac a facut cateva achizitii bune prin venirile lui Fulop de la Puskas Academy, cel care a si marcat un gol impotriva lui Dinamo, si Vicktor Angelov, jucator de origine macedoneana, transferat de la echipa bosniaca Siroki Brijeg.

⚽2. Botosani

Moldovenii au acumulat deja un punct dupa prima runda, terminand la egalitate 0-0 in fata FCSB-ului, echipa bucuresteana ratand si un penalty in minutul 61. A fost dominata in acea partida, dar Marius Croitoru a stiut sa-si motiveze jucatorii, care au depus destul de mult efort pentru a pastra tabela intacta.

O achizitie buna facuta de Botosani mi se pare jucatorul de origine congoleza, Herve Kage, venit liber de contract de la echipa belgiana Kortrijk. In rest, echipa este aproximativ cea din sezonul trecut, cu Realdo Fili si Hervin Ongenda in prim plan.

Botosaniul practica un joc pe contre, insa de multe ori este surprinsa in defensiva, astfel ca fundasii sunt obligati sa faulteze, iar cartonasele galbene nu lipsesc. O astfel de predictie si in acest duel cu FC Voluntari reprezinta unul dintre cele mai bune ponturi pentru aceasta etapa.

⚽3. Intalniri directe

In ultimele 2 sezoane cele doua formatii s-au intalnit de 4 ori, iar in taoate aceste partide s-a inregistrat pronosticul ”ambele marcheaza”. Anul trecut s-au inregistrat 2 remize cu acelasi scor 1-1, iar in sezonul 2019/2020, Botosani a castigat ambele meciuri; 4-1 pe teren prorpiu si 2-1 in deplasare.

⚽4. Voluntari – Botosani echipe probabile:

Voluntari (4-2-3-1): Rimniceanu – Vlad, Armas, Tamas, Ricardinho – Droppa, Rata – Lopes, Fulop, Ilie – Angelov.
Botosani (4-3-3): Pap – Braun, Racovitan, Seroni, Tiganasu – Papa, Remacle, Ongenda – Tircoveanu, Kage, Fili.

⚽5. Voluntari – Botosani cote pariuri

Sunt multe conte interesante pe Betano Romania pentru acest duel, iar una dintre cele mai bune consider ca este GG3+ la o cota excelenta de 2.50. Merita incercata si predictia ”Loveste bara – peste 0.5” pentru o cota de 2.20.

⚽6. Voluntari – Botosani ponturi pariuri

Voluntari – Botosani ponturi pariuri

Observ faptul ca in duelurile dintre cele doua formatii se marcheaza des in ambele porti. Un detaliu extrem de important in alegerea unui pronostic eficient este si faptul ca ambele trupe neglijeaza destul de mult compartimentul defensiv, fiind axate mai multe pe faza de atac si contraatac.

Consider ca vom avea cel putin 2 reusite, dar pentru o cota mai mare am combinat acest pronostic si cu faptul ca ilfovenii vor primi peste 1.5 cartonase indiferent de culoarea acestora. Pariul propus de mine este disponibil pe platforma operatorului sportiv Betano, prin functia ”Como Bet”.

Cred in acest pronostic pentru ca moldovenii, din punctul meu de vedere vor ataca mai mult, iar baietii lui Liviu Ciobotariu vor fi nevoiti sa faulteze pentru a stopa atacurile si contraatacurile echipei vizitatoare.
Zamfi
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Voluntari – Botosani
Pronostic: 
peste 1.5 goluri& Voluntari peste 1.5 cartonase
Cota: 
2.18 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: