Voluntari – Chindia ponturi pariuri 10.05.2021

Scris de Zamfi09/05/2021

Luni cu incepere de la ora 16:45 pe stadionul Anghel Iordanescu va avea loc ultima partida din cadrul rundei cu numarul 7 din play-out-ul Ligii 1. Arbitrul de centru va fi Ionut Coza, iar duelul va fi transmis pe canalele TV Digi Sport 1 si Telekom Sport.

Se anunta un meci extrem de disputat pentru ca ilfovenii au nevoie de toate cele 3 puncte pentru mentinerea in primul esalon fotbalistic din Romania, in timp ce oaspetii traverseaza o perioada foarte buna, fiind siguri de prezenta la barajul pentru UEFA Conference League.

⚽1. Voluntari

Ilfovenii se afla intr-o situatie foarte complicata, fiind in acest moment pe locul 14 cu un total de 23 de puncte, la egalitate cu Viitorul si la 3 puncte distanta de retrogradarea directa in liga secunda. Are 3 infrangeri consecutive, fara gol marcat, astfel ca antrenorul Florin Andone a fost inlocuit cu Liviu Ciubotariu pentru acest final de sezon, sperand la evitarea retrogradarii in urmatoarele meciuri.

Perioada slaba se observa din rezultatele inregistrate de Voluntari, care au castigat doar de 2 ori in ultimele 8 runde. Situatia nu este deloc buna nici pe teren propriu, acolo unde ilfovenii au castigat 2 meciuri in 12 etape.

In urmatoarele meciuri vor juca la Giurgiu cu Astra, in probabil ”finala” pentru ambele echipe de a ramane in Liga 1, apoi vor primi vizita aradenilor de la UTA.

⚽2. Chindia

Trupa lui Emil Sandoi are cel mai bun parcurs din play-out, obtinand 4 victorii si 2 remize. Singura partida in care nu a marcat a fost cea de la Buzau, contra Astrei, rezultatul final fiind 0-0. In rest, gol marcat in toate partidele, 4 dintre acestea semnate de Daniel Florea.

Se afla pe prima pozitie si este sigura de prezenta in barajul pentru calificarea in UEFA Conference League. In runda precedenta a terminat la egalitate 1-1, acasa cu Medias, acesta fiind singura partida din play-out in care Chindia a primit gol.

Desi au marcat gol in 5 din cele 6 partide disputate pana acum, targovistenii sunt singura echipa care au consemnat numai meciuri cu ”under 2.5 goluri” la final, acesta fiind un detaliu destul de important in acordarea unor ponturi pariuri eficiente.

⚽3. Intalniri directe

In sezonul regulat Chindia a castigat ambele partide. A fost 1-0 pe Municipalul din Buzau si 2-0 pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, marcatori Popa si Florea, cei mai remarcati jucatori ai targovistenilor, in acest play-out din Liga 1 Romania.

⚽4. Voluntari – Chindia echipe probabile:

Voluntari (3-5-2): Ramniceanu – I. Balaur, Tamas, Armas – Cr. Costin, I. Gheorghe, Droppa, A. Ivanov, Briceag – Betancor, Pesic.
Chindia (4-4-2): Aioani; Dinu, Celea, Pitian, Martac; Dumitrascu, Dulca, Iacob, Negut; Florea, Daniel Popa.

⚽5. Voluntari – Chindia cote pariuri

Daca mizezi pe faptul ca se vor marca peste 2.5 goluri vei primi o cota de 2.60 la Public Win. Tot in oferta acestui operator sportiv pentru pronosticul ”Chindia conduce la pauza” avem o cota de 4.00.

⚽6. Voluntari – Chindia ponturi pariuri

Voluntari – Chindia ponturi pariuri

Meciul este extrem de important pentru trupa din Voluntari care are nevoie urgenta de victorie inainte cu 2 etape de finalul sezonului. In acest moment se afla pe loc de baraj, insa traverseaza o perioada foarte slaba, avand 3 infrangeri consecutive, fara gol marcat, astfel ca in locul lui Bogdan Andone a fost adus Liviu Ciobotariu pentru a salva situatia in meciurile urmatoare.

De partea cealalta, entuziasm si disciplina, Chindia fiind neinvinsa in play-out, castigand 4 partide, iar alte 2 s-au terminat la egalitate. Emil Sandoi a reusit sa disciplineze exemplar formatia din Targoviste, primind gol doar in ultima etapa contra lui Gaz Metan Medias, iar in 5 din cele 6 meciuri disputate a marcat cel putin o data.

Asadar, voi miza pe un gol inscris de oaspeti, cota fiind foarte buna, avand in vedere rezultatele inregistrate de damboviteni.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Voluntari – Chindia
Pronostic: 
oaspetii marcheaza
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: