Voluntari – Hermannstadt ponturi pariuri 03.12.2022

Scris de Zamfi03/12/2022
1
2.77
X
2.92
2
2.87
FC Voluntari
FC Hermannstadt
COTA PONT
1.55

Sambata de la ora 15:30 pe stadionul ”Anghel Iordanescu” va avea loc intalnirea dintre FC Voluntari si FC Hermannstadt din cadrul rundei cu numarul 19 in Superliga Romaniei de fotbal. Partida va fi transmisa pe Digi Sport 1, Orange Sport si Prima Sport 2.

FC Voluntari

  • Inainytea acestei runde ilfovenii se afla pe locul 10 in clasament cu un total de 21 de puncte acumulate in 18 etape in c are a marcat 14 goluri si a primit 18.
  • Pe teren propriu a marcat destul de putin (7 goluri), dar se poate lauda si cu defensiva foarte exacta. Golaverajul meciurilor de acasa este 7:7.
  • La general trupa pregatita de Liviu Ciubotariu are 5 victorii, 6 remize si 7 infrangeri. In ultimele doua jocuri disputate pe teren propriu a pierdut, fara sa inscrie vreun gol.

FC Hermannstadt

  • Sibienii sunt in acest moment pe locul 8 cu un total de 27 de puncte din 18 jocuri, iar cu o victorie vor termina runda a 19-a pe loc de playoff.
  • Pana acum a marcat 21 de goluri si a primit 17. Cele mai multe puncte le-a obtinut in meciurile din deplasare, acolo unde este fara infrangere in ultimele 3.
  • Singura absenta pentru trupa pregatita de Marius Maldarasanu este cea a mijlocasului Mino Soto, suspendat pentru acest duel.

Intalniri directe

In partida tur, FC Hermannstadt s-a impus cu 2-1 pe teren propriu, toate golurile fiind marcate in prima repriza. Unul dintre cele mai bune ponturi pariuri pentru acest duel este gol inscris pana la pauza..

Echipe probabile

voluntari

15:30

hermannstadt

Popa

Armas

Meleke

Aliji

Matricardi

Costin

Droppa

Rata

Govea

Nemec

Damascan

echipament bzc

Letica

Stoica

Butean

Oprut

Antoche

Biceanu

Petrescu

Oroian

Alhassan

Rauta

Paraschiv

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

In oferta Publicwin gasesti o cota de 1.55 la peste 1.5 goluri si 2.10 pentru selectia amble marcheaza. 

FC Voluntari – FC Hermannstadt ponturi pariuri

Asa cum o arata si cotele se anunta un duel foarte echilibrat si nu cred ca vom avea parte de o partida cu multe goluri. Anticipez totusi ca una dintre cele doua combatante sa inscrie, pronostic pe care il voi combina cu o selectie pe cartonase, mizand pe multe duritati in incercarea celor doua formatii de a opri contraatacurile adverse.

In multe dintre intalnirile directe s-au acordat multe avertismente, iar in 13 dintre cele 14 meciuri s-a marcat de fiecare data cel putin un gol. Forma atacantilor este mai buna de partea oaspetilor care au doi fotbalisti in primii 5 golgheteri din Superliga.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
FC Voluntari – FC Hermannstadt
Pronostic: 
Bet Builder: Peste 0.5 goluri. Peste 3.5 cartonase in meci.
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: