Marketa Vondrousova – Sorana Cîrstea ponturi 12.02.2021

0

Una dintre cele două românce prezente în turul 3 de la Australian Open, Sorana Cîrstea, încearcă să obțină o nouă victorie, de data aceasta în fața jucătoarei Marketa Vondrousova. În direct pe unul din canalele Eurosport, cele două se vor duela pentru un loc în optimile de finală, un cec în valoare de 246,000 dolari și 240 puncte WTA.

Vondrousova Cirstea Cote Pariuri 12022021

1. Marketa Vondrousova

Cotată cu șansa cu numărul 19 la câștigarea acestui Grand Slam, Marketa și-a respectat până acum acest statut. Cu toate că în primul tur a avut nevoie de set decisiv pentru a se impune în fața lui Peterson, în turul secund a jucat mai bine și a cedat doar 4 game-uri împotriva lui Marino.

Până să participe la Australian Open, Vondrousova reușise să ajungă în semifinale la Yarra Valley Classic, unde a fost eliminată de către iberica Garbine Muguruza.

Prezența din turul 3 reprezintă cel mai bun rezultat al acesteia în istoria participărilor la acest Grand Slam, după ce în 2018 și 2019 fusese eliminată în turul secund.

2. Sorana Cîrstea

În ciuda faptului că era considerată drept outsider în disputa cu Kvitova, Cîrstea a reușit o victorie neașteptată și a eliminat una din favoritele turneului, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1.

Astfel, datorită acestui meci câștigat, conaționala noastră a ajuns în turul 3 pentru a 4-a oară în carieră, dintr-un total de 13 participări pe tabloul principal.

Cele 2 victorii de la AO sunt practic o confirmare a faptului că Sorana trece printr-o perioadă excelentă, cu turneu ITF câștigat în decembrie și sfert de finală la Grampians Trophy.

Având în vedere seria excelentă a româancei, unul din ponturile tenis care poate fi încercat pentru acest meci este: minim un set Cîrstea.

3. Intâlniri directe

Disputa din turul 3 de la Australian Open va consemna prima confruntare directă dintre Marketa și Sorana, așadar va fi foarte interesant să vedem cine va reuși să se impună în premieră.

4. Cote pariuri

Pentru un duel în care Sorana nu va pierde la mai mult de 3 game-uri, ne este oferită cota 1.77.
Totodată, regăsim în ofertă cota 1.85 pentru un meci care ne va oferi cel puțin 21 game-uri.

Marketa Vondrousova – Sorana Cîrstea ponturi pariuri

ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 50%
Castigate: 15/30
Chiar dacă este o cotă destul de mare, am ales un pariu care are șanse bune de reușită și anume că Sorana va comite cel puțin 4 duble greșeli.

Este considerată outsider și are nevoie de o nouă zi excelentă pentru a putea produce o surpriză. Adversara sa lovește foarte puternic, iar Cîrstea poate fi vulnerabilă pe serviciul al doilea, unde va trebui să riște pentru a câștiga puncte.

De asemenea, în ultimele partide, conaționala noastră a avut cel puțin 4 duble greșeli chiar dacă nu s-au jucat foarte multe game-uri (versus Kalashnikova sau Li sau nu mai puțin de 7 duble în disputa cu Kvitova.

Marketa și-a creat cel puțin 10 șanse de break în fiecare din partidele de la Australian Open, așadar este o jucătoare ofensivă și Cîrstea trebuie să prindă o zi excelentă la capitolul serviciu pentru a nu ceda foarte multe game-uri.

Marketa Vondrousova - Sorana Cîrstea (ora 02:00)
Pronostic: Peste 3.5 duble greșeli Sorana CîrsteaCota: 2.10

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
5 din 771%+290.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here