Marketa Vondrousova – Gabriela Ruse ponturi 30.08.2021

0

Gabriela Ruse este singura romanca prezenta in calificari la US Open care a reusit sa se califice pe tabloul principal si are o misiune extrem de grea in meciul din primul tur, pentru ca o va intalni pe finalista de la Jocurile Olimpice, Marketa Vondrousova. Meciul se va disputa pe terenul 4 si se estimeaza ca va incepe la ora 21:30.

1. Marketa Vondrousova

Vondrousova are 22 de ani si in prezent ocupa pozitia 40 in clasamentul WTA, jucatoarea din Cehia a impresionat in acest sezon reusind un turneu olimpic de senzatie, fiind chiar foarte aproape de medalia de aur.

Pana la Jocurile Olimpice, Vondrousova reusise cateva performante care pot fi mentionate, in special pe hard semifinale intr-un turneu de la Melbourne, apoi optimi la Australian Open si tot optimi la Miami. La asta se mai adauga optimile de finala reusite la Roland Garros.

Inainte de US Open a jucat la Chicago unde a castigat 2 meciuri usoare, cu Gleason si Van Uytvanc si a pierdut in sferturi la Cornet. Se poate spune ca a fost un turneu de acomodare in care n-a fortat si nivelul de joc va fi cu totul altul la US Open.

2. Elena Gabriela Ruse

Gabriela Ruse are 23 de ani si ocupa locul 108 in lume, a impresionat in aceasta a doua parte a sezonului prin cele 2 turnee de senzatie pe zgura pe care le-a facut la Hamburg si la Palermo unde pornind din calificari a castigat titlul la hamburg si a jucat finala la Palermo.

Pe hard romanca joaca putin, a jucat la Cincinnati unde a castigat in primul tur al calificarilor cu Martincova dar a pierdut apoi in turul urmator la Fernandez.

Calificarile US Open le-a jucat aproape perfect, dupa ce s-a chinuit in primul tur cu Cepede, a reusit 2 victorii lejere in urmatoarele cu Nara si Di Sara si ramane de vazut daca va putea sai puna probleme adversarei sale, care joaca la un nivel net superior adversarelor din calificari.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit pana acum intr-un meci oficial aceasta fiind prima intalnire directa.

4. Cote pariuri

Vondrousova este favorita la pariuri cu o cota de 1.25 la victorie, o victorie a Gabrielei Ruse primeste cota de 3.95. Pentru o victorie a Vondrousovei cu 2-0 la seturi se ofera o cota de 1.70.

5. Marketa Vondrousova – Gabriela Ruse ponturi pariuri

adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 65.6%
Castigate: 59/90
Gabriela Ruse si-a ridicat mult nivelul de joc in ultimile luni si daca meciul s-ar juca pe zgura chiar i-as da o sansa, insa pe hard lucrurile se schimba radical, Vondrousova are un joc care se potriveste foarte bine pe aceasta suprafata, nu degeaba a ajuns in finala olimpica.

Ruse a trecut de calificari, insa jucatoarele intalnite sunt mult sub ceea ce joaca Vondrousova, o vad pe cehoaica mobilizandu-se si incercand sa nu stea mult pe teren, astfel ca un handicap de 3.5 gameuri mi se pare optiunea cea mai sigura.

Chiar si daca cumva Ruse reuseste sa castige un set, handicapul poate fi acoperit cu 2 seturi castigate clar de Vondrousova, astfel ca vad mai sigura aceasta optiune decat 2-0 la seturi.

Marketa Vondrousova - Gabriela Ruse
Pronostic: Vondrousova(-3.5 games) Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
59 din 90 66% +1263.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here