Heather Watson – Sorana Cirstea ponturi pariuri 13.09.2021

0

Sorana Cirstea revine in circuit in turneul de hard outdoor disputat la Portoroz, Slovenia, iar primul tur se anunta unul facil impotriva britanicei Heather Watson. Meciul este programat luni, in jurul orei 16:30, fiind transmis in direct pe Digisport 2.

1. Heather Watson

Jucatoarea in Marea Britanie, in varsta de 29 de ani, ocupa in prezent locul al 64-lea, fiind intr-o scadere de forma in acest sezon.

Cel mai bun rezultat l-a obtinut pe iarba de la Birmingham, un sfert de finala, in rest a fost invinsa de cele mai multe ori in primele tururi.

In ultimul turneu disputat, la US Open, Heather Watson a parasit competitia inca din primul tur, invinsa de Kaja Juvan.

2. Sorana Cirstea

Sorana Cirstea este pe un trend ascedent in cariera, reusind de departe unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani, ajungand in prezent pe locul al 39-lea.

Pe zgura s-a descurcat excelent in acest sezon, castigand turneul de la Istanbul, iar la Strasbourg a ajuns pana in ultimul act.

Sezonul de hard nord-american a fost unul destul de nefast, fiind invinsa in primul tur la Cincinnati si Chicago, respectiv in turul secund de la US Open.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 5 ori pana acum, scorul fiind 4-1 in favoarea lui Heather Watson, insa ultima partida a avut loc in 2018, cand Watson s-a impus pe hard cu 2-0 la seturi.

4. Cote pariuri

Sorana Cirstea traverseaza un sezon excelent, iar pentru victoria romancei avem cota de 1.55.
Heather Watson a castigat ultimul meci direct, iar pentru un succes al jucatoarei din Marea Britanie putem profita de o cota de 2.35.

5. Heather Watson – Sorana Cirstea ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 61.5%
Castigate: 8/13
Sorana Cirstea ar trebui sa domine acest duel tinand cont de forma de moment si de sezonul in curs pe care il traverseaza cele doua.Britanica o conduce cu 4-1 in confruntarile directe, insa intr-o perioada cand Watson era mult mai consistenta in joc. Sorana a avut parte de un sezon excelent pana acum si ma astept sa castige acest meci fara prea mari probleme, jocul britanicei fiind unul deficitar in aceste momente.

Heather Watson - Sorana Cirstea
Pronostic: Sorana Cirstea Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here