West Brom – Arsenal ponturi pariuri 02.01.2021

Scris de Bmg02/01/2021

Arsenal si-a mai revenit in ultima perioada si in mod normal ar trebui sa se impuna in etapa de weekend, atunci cand merge pe terenul lui West Brom. Tu ce crezi? Ai pariat ceva? Joci pe echipa oaspete? Sa stii ca eu nu o sa risc nimic pe rezultat final si iti prezint mai jos pariurile in care cred. Vei vedea si doua sugestii speciale din oferta Betfair. Partida se joaca sambata, cu incepere de la ora 22.00.

⚽ 1. West Brom.

Echipa gazda a jucat modest pana acum si nu a trecut peste statutul de nou-promovata. Este penultima in Premier League si a inregistrat un singur succes in cele 16 etape. Nimic nu o recomanda contra unui adversar net superior.

West Brom se gaseste si intr-o forma slaba si a adunat doar 2 puncte din anterioarele 6 runde. Etapa trecuta a fost umilita pe teren propriu de Leeds (0-5). De precizat ca are cea mai slaba aparare din campionat si aici mai este mult de lucru.

Oaspetii au si ceva probleme de efectiv la acest joc. Nu se pot baza pe Conor Townsend, Jake Livermore, Kieran Gibbs, Kyle Bartley si Robson-Kanu.

⚽ 2. Arsenal.

Tunarii sunt abia pe locul 13 in Premier League, unul rusinos pentru un club cu pretentii de Top 4. Par totusi intr-o crestere de forma si vin dupa 2 victorii de moral, cu Brighton si Chelsea.

Arsenal a inregistrat doar 6 victorii in cele 16 jocuri de campionat, bilant extrem de modest. Incredibil este ca are un golaveraj negativ.

Mai trebuie spus ca sunt si multe probleme de efectiv in tabara oaspetilor, care nu se pot baza sambata pe Ozil, Thomas Partey, Reiss Nelson, Gabriel Magalhaes, Thomas si Sokratis. Revin insa Willian si David Luiz.

⚽ 3. West Brom – Arsenal intalniri directe.

Aceste formatii nu s-au mai intalnit din anul 2017, asa ca bilantul este total irelevant in acest moment pentru a gasi ponturi bune pentru bletul zlei cota 2 de sambata.

⚽ 4. West Brom – Arsenal echipe probabile.

West Brom (4-5-1) : Johnstone; Furlong, Ajayi, O'Shea, Peltier; Robinson, Pereira, Sawyers, Gallagher, Diangana; Grant.
Arsenal (4-2-3-1) : Leno; Bellerin, Holding, Mari, Tierney; Elneny, Xhaka; Saka, Smith Rowe, Martinelli; Aubameyang.

⚽ 5. West Brom – Arsenal cote pariuri.

Eu am analizat cu atentie oferta Betfair si am gasit o sper cota marita de 4.33 pentru pariul „Arsenal castiga cu scorul de 2-0 sau 2-1”. Tot la Betfair avem o cota de 1.80 la speciala „minim 3 cornere si un cartonas pentru fiecare echipa”.

⚽ 6. West Brom – Arsenal ponturi pariuri.

West Brom – Arsenal ponturi pariuri

Vom vedea la lucru doua echipe care nu au ce apara si care au mare nevoie de toate punctele. Ambele stau foarte prost in clasament si asta ma duce cu gandul la un joc foarte spectaculos, cu abordari ofensive inca din start. Tocmai de aceea am ales pariul pe minim 22 suturi in meci de la Unibet. Ar trebui sa avem un verde fara emotii.

West Brom nu o poate gasi pe Arsenal intr-o perioada mai proasta, asa ca defensiva nu este o optiune. Poate profita de greselile din apararea adversa, iar intr-un meci acasa ar trebui sa isi creeze destule sanse. De partea cealalta, tunarii au multi jucaori care pot incerca poarta de la distanta, au calitate in fata, asa ca ar trebui ca fazele sa alterneze de la o poarta la alta.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
West Brom – Arsenal
Pronostic: 
Peste 21.5 suturi
Cota: 
1.70

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: