West Brom – Brighton ponturi pariuri 27.02.2021

Scris de Jimmy827/02/2021

The Hawthorns gazduieste sambata, de la ora 17:00, confruntarea intre West Bromwich Albion si Brighton. Luand in considerare faptul ca ambele formatii sunt in partea inferioara a clasamentului si ca au mare nevoie de puncte, sunt sanse foarte mari ca sa vedem un meci extrem de echilibrat. Mai jos iti voi prezenta cateva informatii utile despre acest joc. VEZI si pontul pe care am mizat!

⚽1. West Brom

Nici in runda precedenta nu a reusit sa opreasca seria meciurilor fara victorie; a inregistrat o remiza alba la Burnley. Fundasul central nigerian Semi Ajayi a vazut cartonasul rosu si va fi suspendat pentru aceasta partida. Cel mai probabil, locul acestuia va fi luat de Dara O'Shea.

Robert Snodgrass si Kieran Gibbs au absentat in etapa trecuta si sunt incerti pentru jocul de sambata.

A castigat foarte greu in acest sezon de Premier League; din cele 25 de meciuri jucate a obtinut doar 2 succese, lucru ce reflecta situatia din clasament (penultima pozitie cu doar 14 puncte, la 11 lungimi distanta de prima echipa aflata pe prima pozitie de deasupra liniei retrogradarii).

⚽2. Brighton

Are moralul afectat dupa esecul suferit in etapa precedenta; a pierdut in mod suprinzator pe propriul teren cu 1-2 in fata celor de la Crystal Palace, intrerupand astfel o serie foarte buna de 6 meciuri consecutive fara esec in Premier League.

Jose Izquierdo, Florin Andone, Solly March, Adam March au absentat in jocul cu Crystal Palace si cel mai probabil vor absenta si de aceasta data. Tariq Lamptey a revenit dupa o lunga perioada de indisponibilitate si este posibil sa fie inclus in lotul pentru acest meci.

Managerul Graham Potter a folosit aceeasi garnitura in ultimele 2 runde si cred ca nu va face schimbari importante la nivelul primului 11 pentru jocul de sambata.

⚽3. Intalniri directe

In ultimele 4 confruntari directe oficiale s-au marcat sub 2.5 goluri.

Meciul din turul campionatului s-a incheiat cu scorul de 1-1.

⚽4. West Brom – Brighton echipe probabile:

West brom (4-5-1): Johnstone – Furlong, O'Shea, Bartley, Townsend – Pereira, Gallagher, Yokuslu, Maitland-Niles, Phillips – Diagne.
Brighton (3-4-2-1): Sanchez – White, Dunk, Burn – Veltman, Gross, Bissouma, Alzate – Trossard, Mac Allister – Maupay.

⚽5. West Brom – Brighton cote pariuri

Pentru biletul zilei cota mare iti recomand predictia X/X, la o cota de 4.80.

De asemenea, un alt pronostic cu o cota mare pe care il poti incerca este Rezultat Final X/sub 2.5 goluri; cota pentru aceasta predictie este 3.75 la Betfair, unde primesti 500 RON bonus la prima depunere. Toate informatiile despre oferta le gasesti in articolul Cod bonus Betfair.

⚽6. West Brom – Brighton ponturi pariuri

West Brom – Brighton ponturi pariuri

Nu cred ca vom avea o partida spectaculoasa, cu multe reusite, si de aceea predictia pe care mizez in disputa de pe The Hawthorns este de sub 2.5 goluri marcate in meci.

Daca este sa luam in considerare ultimele meciuri jucate de fiecare echipa in parte, sansele ca sa avem o partida cu putine reusite (maximum doua goluri) cresc considerabil. De asemenea, va conta si faptul ca ambele formatii sufera in compartimentul ofensiv; West Brom nu a reusit sa marcheze mai mult de 1 gol in precedentele 4 jocuri, iar formatia vizitatoare este cu cel mult 1 gol inscris in fiecare din ultimele 8 meciuri de campionat.

Nici ultimele intalniri directe nu au fost prea spectaculoase; in precedentele 4 intalniri directe oficiale s-au inscris sub 2.5 goluri.
Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
West Brom – Brighton
Pronostic: 
Total goluri sub 2.5
Cota: 
1.72 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: