West Ham – Crystal Palace ponturi pariuri 28.08.2021

Scris de Radu Oprea28/08/2021

London Stadium gazduieste derby-ul londonez dintre West Ham si Crystal Palace. La acest meci a fost delegat Stuart Attwell, un tanar arbitru in varsta de 38 de ani. Mai jos gasesti informatii despre cele doua echipe si un pont care aproape ca ne dubleaza miza.

⚽1. West Ham

Are un start perfect de campionat, ea fiind liderul clasamentului, cu 6 puncte dupa cele 2 etape parcurse. Ofensiva este la cel mai inalt nivel, insa apararea nu este deloc exacta si la acest aspect mai este de lucrat.

S-a impus asadar in ambele confruntari de pana acum, 4-2 cu Newcastle si 4-1 cu Leicester si pare a fi una dintre echipele de fotbal din Anglia Premier League care face spectacol. Acasa a primit doar vizita trupei lui Brendan Rodgers de care a trecut la pas.

Winston Reid este accidentat si este inca in faza de recuperare. Exista un semn de intrebare si in ceea ce il priveste pe Arthur Masuaku care de asemenea a avut ceva probleme medicale.

⚽2. Crystal Palace

Din pacate pentru ea a inceput rau si de aceea este abia pe 14 cu un singur punct strans in 2 runde. Sufera teribil pe faza de atac, iar defensiva nu este nici ea extraordinara din moment ce a incasat 3 goluri pe Stamford Bridge.

In actuala stagiune a fost implicata in 3 partide si a inregistrat 2 infrangeri, ambele la zero si un rezultat de egalitate. A fost in 2 deplasari, la Chelsea in campionat si la Watford in Cupa Ligii si acolo au venit cele 2 esecuri, cu 3-0 si 1-0.

Eberechi Eze, Nathan Ferguson si Michael Olise sunt accidentati si de aceea sunt anuntati ca fiind indisponibili. Luka Milivojevic se pare ca va lipsi si el din motive personale.

⚽3. Intalniri directe

West Ham a castigat cea mai recenta confruntare, cu 3-2 pe Selhurst Park, dar acasa nu a reusit sa se impuna, scorul fiind atunci 1-1. Crystal Palace avusese inainte de asta 2 victorii la rand cu acelasi scor, 2-1.

⚽4. West Ham – Crystal Palace echipe probabile:

West Ham (4-2-3-1): Fabianski – Coufal, C. Dawson, Ogbonna, Cresswell – Soucek, D. Rice – J. Bowen, Fornals, Benrhama – M. Antonio.
Crystal Palace (4-3-3): Guaita – J. Ward, J. Andersen, Guehi, T. Mitchell – J. McArthur, Kouyate, C. Gallagher – W. Zaha, Benteke, Schlupp.

⚽5. West Ham – Crystal Palace cote pariuri

La Maxbet pariuri ai o cota de 2.90 daca mizezi pe minim un penalty acordat in meci.
Aceeasi casa de paruri iti ofera o cota de 2.45 daca mizezi pe West Ham ca va inscrie in ambele reprize.

⚽6. West Ham – Crystal Palace ponturi pariuri

West Ham – Crystal Palace ponturi pariuri

O vad mai puternica pe West Ham si de aceea ma astept sa se impuna in aceasta partida. Pe langa asta, sunt de parere ca va inscrie de cel putin 2 ori pentru ca are o forta ofensiva de invidiat in acest start de campionat.

Formatia pregatita de scotianul David Moyes va evolua pe teren propriu si va dori sa continue seria de victorii. A castigat ambele meciuri de pana acum si in ambele a marcat de cate 4 ori, iar moralul jucatorilor este excelent.

Crystal Palace nu arata deloc bine de cand pe banca tehnica a fost numit Patrick Vieira. A pierdut ambele deplasari din actuala stagiune si doar la nou-promovata Watford a facut-o la limita, cu scorul de 1-0.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
West Ham – Crystal Palace
Pronostic: 
1 & peste 1,5 goluri
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: