West Ham – FCSB ponturi pariuri 08.09.2022

Scris de Radu Oprea08/09/2022
1
1.21
X
6.10
2
12.50
West Ham
FCSB
COTA PONT
1.65

Pe London Stadium din capitala Angliei vor da piept West Ham si FCSB. Francezul Benoit Bastien a fost delegat sa fie arbitrul acestei confruntari. Vezi mai jos detalii despre cele doua trupe si un pronostic.

West Ham

  • Sta rau in campionat pentru ca este 18 cu 4 puncte stranse in 6 runde parcurse. A marcat in 7 din cele 8 dispute avute in actuala stagiune si in 2 nu a incasat gol. La Betano pariuri ai o cota de 2.25 la GG.
  • A inregistrat 4 infrangeri, 3 victorii si un rezultat de egalitate. Pe teren propriu are 2 esecuri, ambele cu acelasi scor, 0-2, dar si un succes si o remiza, cu Viborg si respectiv Tottenham.
  • Este de asteptat ca Ben Johnson sa lipseasca din cauza unei accidentari. Aaron Cresswell are niste probleme la muschii inghinali si cel mai probabil nu va fi utilizat. David Moyes are insa cu cine sa ii inlocuiasca pe acestia.

FCSB

  • In SUPERLIGA e pe 13 cu 7 puncte dupa tot atatea etape. A avut 13 dueluri in acest sezon, iar in 11 a inscris, insa a si primit gol tot in 11. Am pregatit unul dintre cele mai bune ponturi Conference League bazat pe aceste cifre.
  • O consider inconstanta, ultimele 5 rezultate ale ei fiind 2 victorii, 2 infrangeri si o remiza. A pierdut doar una din precedentele 4 deplasari, la Farul si pe 2 dintre ele le-a castigat, la Dun. Streda si Viking.
  • Nicolae Dica nu va conta pe Valentin Cretu, Sorin Serban, Iulian Cristea, Ionut Pantiru, Ovidiu Popescu si Andrei Dumiter din diverse motive. Acestea sunt insa singurele absente din cadrul taberei bucurestene.

Intalniri directe

Cele doua echipe nu s-au mai confruntat pana in momentul de fata.

Echipe probabile

west ham

22:00

fcsb

Areola

Kehrer

Ogbonna

Emerson Palmieri

Coufal

D. Rice

Lanzini

A. Cornet

Paqueta

J. Bowen

Scamacca

echipament bzc

Tarnovanu

R. Boboc

Dawa

Tamm

Radunovic

D. Olaru

Edjouma

Oct. Popescu

Cordea

Compagno

Fl. Coman

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Betano ai o cota de 2.05 pentru Michail Antonio inscrie oricand.
Tot aici vei gasi o cota de 2.07 pentru peste 9,5 cornere.

West Ham – FCSB ponturi pariuri

Sansele lui FCSB sa obtina un rezultat pozitiv la Londra sunt extrem de mici in opinia mea. Campionatul Angliei este cu 7 clase peste cel al Romaniei si asadar adversara ei este net superioara.

Nicolae Dica nu a reusit sa puna la punct defensiva, cuplul de fundasi format din Tamm si Dawa fiind ezitant. Gruparea patronata de Gigi Becali are 2 esecuri in ultimele 4 dispute si in toate s-a inscris de minim 3 ori.

West Ham va evolua in fata propriilor fani si va dori sa faca spectacol. In play-off-ul Conference League a invins-o pe Viborg in ambele manse si a facut-o lejer de fiecare data, cu 3-1 acasa si cu 3-0 in deplasare.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
West Ham – FCSB
Pronostic: 
1 & peste 2,5 goluri
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: