West Ham – Manchester City ponturi pariuri 24.10.2020

Scris de Andrei-Chirita24/10/2020

Pe Olympic Stadium din Londra se pare ca ne asteapta o partida intre doua formatii ce au un apetit ofensiv ridicat. West Ham primeste vizita celor de la Manchester City de la ora 14:30. Ultimele partide de pe aceasta arena au garantat spectacolul. Crezi ca vom avea un nou meci cu multe goluri? Vezi mai jos ce pont ti-am pregatit pentru jocul din capitala Angliei.

⚽ 1. West Ham

Trupa condusa de la margine de scotianul Moyes se pare ca a depasit momentul dificil din start-ul sezonului si iata ca ataca zona cupelor europene.

Ciocanarii au ajuns la 3 meciuri fara infrangere, aflandu-se pe locul 9 cu 7 puncte si un golaveraj de 11 la 7, compensand cu un atac intr-o forma excelenta daca apararea are mult de suferit.

Dupa ce le-a invins categoric pe Wolves, scor 4-0, si Leicester, scor 3-0, se pare ca West Ham a mai scos un rezultat important: 3-3 pe terenul lui Tottenham, dupa ce a revenit de la 0-3, dovedind astfel cat de implicata este echipa lui Moyes indiferent de rezultatul de pe tabela.

West Ham Manchester City Cote Pariuri 24102020

⚽ 2. Manchester City

Se pare ca si sezonul acesta continua problemele in tabara cetatenilor. Formatia lui Pep Guardiola are un start de campionat extrem de galopant, trecand de la o situatie la alta, la o forma pozitiva la o noua reprezentatie sub valoarea ei.

Locul 11 dupa 4 runde pentru cetateni care au doar 7 puncte, castigand 2 din cele 4 jocuri disputate. Dupa esecul categoric cu 2-5 in fata lui Leicester, si egalul de la Leeds, scor 1-1, se pare ca Sterling&Co au castigat pe teren propriu cu Arsenal, scor 1-0, si au mai luat o gura de oxigen in Premier League.

Debut perfect in UCL pentru cetateni care au trecut de FC Porto, scor 3-1, facand din nou spectacol.

Multe absente pentru City si unele foarte importante: De Bruyne, Fernandinho, Gabriel Jesus, Laporte si Mendy

⚽ 3. Intalniri directe

Echipa lui Guardiola nu a avut nicio emotie in stagiunea precedenta in niciunul din jocurile directe: 2-0 pe teren propriu si 5-0 pe arena ciocanarilor.

⚽ 4. West Ham – Manchester City echipe probabile

West Ham (5-4-1): Fabianski – Masuaku, Cresswell, Ogbonan, Balbuena, Coufal – Bowen, Soucek, Rice, Fornals – Antonio

Manchester City (3-1-4-2): Ederson – Walker, Dias, Ake – Rodri – Foden, Silva, Cancelo, Mahrez – Sterling, Aguero

⚽ 5. West Ham – Manchester City cote pariuri

West Ham Manchester City Cote 24102020

⚽ 6. West Ham – Manchester City ponturi pariuri

West Ham – Manchester City ponturi pariuri

Spectacolul nu lipseste pe Olympic Stadium atunci cand Manchester City este prezenta, iar la felul cum se misca lucrurile in acest moment, ne asteptam la o noua reprezentatie, sustinuta de aceasta data si de gazde.
West Ham este pe val, cel putin pe parte ofensiva, si cum nimeni nu este accidentat, se pare ca ciocanarii vor arunca in lupta cea mai buna formatie pentru a incurca-o pe City.
Cetatenii desi au multi accidentati au dovedit cu Porto ca au calitate si daca prind o zi buna, acest lucru se va simti si pe tabela.
Felul cum se misca echipa lui Moyes este de laudat si cu siguranta vor pune mari problemei lui Guardiola, asteptand un meci cu goluri din partea ambelor formatii.
West Ham – Manchester City
Pronostic: 
GG&3+
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: