West Ham – Sheffield United ponturi pariuri 15.02.2021

Scris de Zamfi15/02/2021

Luni seara cu incepere de la ora 20:00, pe Olympic Stadium din Londra se va desfasura partida dintre West Ham si Sheffield United. Gazdele par sa aibe o misiune usoara in fata ultimei clasate si ma astept la un duel cu goluri. Intalnirea va putea fi urmarita pe Eurosport 1 si va fi condusa la centru de S. Hooper.

In cele ce urmeaza, va prezint cateva detalii si statistici ale celor doua formatii angrenate in acest duel.

⚽1. West Ham

Se situeaza pe locul 6 in acest moment, cu un total de 39 de puncte, iar cu o victorie poate intra in primele 4, depasind-o pe Liverpool.

Vine dupa un duel din Cupa Angliei, pierdut in prelungiri in fata lui Manchester United, golul ”diavolilor” fiind marcat de McTominay in minutul 97.

In ultimul duel jucat acasa a pierdut in fata lui Liverpool, scor 1-3, intrerupand astfel o serie excelenta de 5 partide fara infrangere.

Mijlocasul Tomas Soucek este principalul marcator al trupei lui David Moyes, acesta avand 8 goluri inscrise.

⚽2. Sheffield United

Oaspetii nu sunt matematic retrogradati, insa cel mai probabil de la anul vor juca in Championship, pentru ca in acest moment se afla pe ultimul loc, cu doar 11 puncte dupa 23 de runde deja disputate.

Vine dupa un succes in optimile Cupei Angliei, reusind calificarea in fata lui Bristol City, prin golul lui Sharp din lovitura de la 11 metri, in minutul 66. In faza urmatoare va da piept cu Chelsea Londra.

Pentru acest joc nu se va putea baza pe Berge, O.Connel si Robinson din cauza accidentarilor, in timp ce Baldock spera sa fie refacut pana la startul partidei dupa accidentarea la coapsa.

⚽3. Intalniri directe

In partida tur, West Ham s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Sheffield United, singurul gol fiind marcat de actualul atacant al lui Ajax Amsterdam, Sebastien Haller.

⚽4. West Ham – Sheffield United echipe probabile:

West Ham (4-2-3-1): Fabianski – Coufal, C. Dawson, Ogbonna, Cresswell – D. Rice, Soucek – J. Bowen, Benrhama, P. Fornals – M. Antonio.
Sheffield United (3-5-2): Ramsdale; Jagielka, Egan, Basham; Bogle, Fleck, Norwood, Lundstram, Lowe; McBurnie, McGoldrick.

⚽5. West Ham – Sheffield United cote pariuri

West Ham porneste vaforita la victorie, insa daca nu sunteti convinsi de acest lucru puteti opta pe varianta cornerelor; la peste 9.5 cota este 1.60, sau pe varianta cartonaselor, unde pentru cel putin 2 acordate echipei gazda, cota este de 2.50, toate aceste pronosticuri fiind disponibile in oferta casei de pariuri sportive online BETANO.

Daca nu esti familiarizat cu aceasta casa de pariuri si doresti sa pariezi iti recomand sa citesti inainte articolul Cum imi fac cont la Betano.

⚽6. West Ham – Sheffield United ponturi pariuri

West Ham – Sheffield United ponturi pariuri

Asa cum spuneam si in continutul articolului, West Ham porneste favorita la castigarea partidei, insa nu trebuie sa uitam ca Sheffield United a produs o mare surpriza pe terenul lui Manchester United, pe care a invins-o cu 2-1.
Asadar, am ales sa mizez pe un pronostic combinat oferit de casa de pariuri sportive online Betano, de unde am ales pronosticul 1X& peste 1.5 goluri.
Ma astept la un joc solid facut de gazdele acestei intalniri care, in cazul unei victorii au sansa sa intre in primele 4 din Premier League. De partea cealalta, oaspetii ar trebui sa joace fara presiune, fiind constienti ca de la anul vor evolua in al doilea esalon fotbalistic din Anglia.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
West Ham – Sheffield United
Pronostic: 
1X& 2+
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: