West Ham – Tottenham ponturi pariuri 21.02.2021

Scris de Jimmy820/02/2021

Etapa a 25-a din Premier League ne aduce un nou derby londonez. „Ciocanarii” de la West Ham o vor infrunta pe Spurs, partida urmand sa se joace duminica, de la ora 14:00, pe Olympic Stadium. Vom avea o confruntarea spectaculoasa, ca in tur? Vezi mai jos cateva informatii utile despre acest meci, dar si un pont la o cota buna.

⚽1. West Ham

Este intr-o forma foarte buna; a castigat 7 din precedentele 9 jocuri de campionat. Ca urmare a rezultatelor pozitive obtinute in ultimele runde a ajuns tocmai pe pozitia a 5-a (cea care asigura prezenta in Europa League), insa la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4, Chelsea.

Michail Antonio a lipsit in ultimele 2 jocuri din cauza unei accidentari, insa este foarte probabil ca jucatorul englez sa fie in lotul pentru meciul cu Tottenham. Arthur Masuaku, Angelo Ogbonna, Andriy Yarmolenko, Darren Randolph si Fabian Balbuena raman in continuare indisponibili.

Se pare ca Jesse Lingard s-a adaptat foarte bine; mijlocasul englez adus in aceasta iarna de la Manchester United a fost titular in ultimele 3 runde de campionat. Sunt sanse mari ca acesta sa inceapa inca din primul minut si derby-ul de duminica.

⚽2. Tottenham

La mijlocul saptamanii a jucat in Europa League; s-a impus cu 1-4 in prima mansa a saisprezecimilor cu Wolfsberger. In vederea meciului de duminica, Mourinho l-a menajat pe Harry Kane (atacantul englez nu a facut deplasarea la Budapesta).

In Premier League a suferit mult in ultimele runde; a pierdut 4 din precedentele 5 jocuri. In etapa precedenta a fost invinsa de liderul Manchester City.

Are in lot 2 dintre cei mai buni marcatori din Premier League; Harry Kane si Heung-Min Son au reusit sa inscrie pana acum cate 13 goluri de fiecare (impreuna au marcat peste 70% din golurile totale ale echipei). Ambii sunt disponibili si cel mai probabil vor fi titulari.

Giovani Lo Celso, Serge Aurier si Sergio Reguilon sunt principalele 3 incertitudini pentru acest derby.

⚽3. Intalniri directe

Tottenham a reusit sa inscrie cel putin 1 gol in 8 din precedentele 9 intalniri directe. Ultima confruntare directa de pe Olympic Stadium s-a incheiat cu succesul oaspetilor (2-3).

⚽4. West Ham – Tottenham echipe probabile:

West Ham (3-4-2-1): Fabianski – Diop, Dawson, Cresswell – Coufal, Soucek, Rice, Johnson – Lanzini, Lingard – Bowen.
Tottenham (4-2-3-1): Lloris – Tanganga, Alderweireld, Dier, Davies – Sissoko, Hojbjerg – Bergwijn, Ndombele, Son – Kane.

⚽5. West Ham – Tottenham cote pariuri

Cote foarte bune de incercat pentru biletul zilei cota mare la meciul West Ham – Tottenham. Un prim pont ar fi Sansa dubla X2/Ambele echipe marcheaza la o cota de 2.42 oferita de PublicWin, una dintre cele mai importante case de pariuri online.

Daca te astepti la un meci spectaculos, cu multe goluri (la fel ca in tur), poti incerca si predictia Total goluri peste 4.5, cota fiind una foarte buna: 6.40.

⚽6. West Ham – Tottenham ponturi pariuri

West Ham – Tottenham ponturi pariuri

In tur, spectacolul a fost garantat pe Tottenham Hotspur Stadium. Va fi la fel si in retur, pe Olympic Stadium? Eu sunt de parere ca da si ca ambele formatii vor reusi sa bage mingea in poarta de cel putin o data.

West Ham impresioneaza de la un meci la altul, ofensiva fiind unul dintre principalele puncte forte. Echipa pregatita de David Moyes a reusit sa marcheze minimum 1 gol in 7 din ultimele 8 jocuri de campionat (in runda precedenta a inscris 3 goluri).

De partea cealalta, situatia din clasament o condamna pe Spurs sa marcheze cel putin 1 gol pentru a spera la toate cele 3 puncte. Si zic cel putin 1 gol, deoarece defensiva a fost destul de „subreda” in ultimele meciuri si este greu de crezut ca poate rezista in fata unei formatii care practica un joc foarte eficient.
Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
West Ham – Tottenham
Pronostic: 
Ambele marcheaza
Cota: 
1.74 @

West Ham – Tottenham ponturi pariuri

West Ham joaca foarte bine pe teren propriu si reuseste sa puna probleme destul de mari oricarui adversar, iar Tottenham nu este in cea mai buna forma cand vine vorba de meciurile in deplasare. Ii vad pe Ciocanari usor favoriti in aceasta confruntare, dar totusi voi paria pe goluri.
Doar 4 din cele 8 meciuri jucate de West Ham pana acum pe teren propriu au fost de peste 3.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 3 din cele 11 deplasari ale lui Tottenham. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin un gol, dar nu mai mult de 3.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
West Ham – Tottenham
Pronostic: 
1-3 goluri
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: