Wolfsburg – Monchengladbach ponturi pariuri 14.02.2021

Scris de Jimmy813/02/2021

Una dintre cele mai in forma echipe din Germania, VfL Wolfsburg, va juca acasa cu Monchengladbach in etapa a 21-a din Bundesliga. Disputa dintre cele 2 formatii are loc duminica, pe Volkswagen Arena, de la ora 19:00. In continuare iti voi prezenta cateva informatii utile despre acest joc. Vezi mai jos despre ce este vorba.

⚽1. Wolfsburg

Este intr-o forma foarte buna. In urma succesului cu Augsburg a ajuns la 5 victorii consecutive obtinute in toate competitiile. Aceasta performanta se datoreaza in mare masura si lui Wout Weghorst; atacantul olandez traverseaza o perioada exceptionala, reusind sa marcheze in 6 din ultimele 7 meciuri in care a jucat.

Si apararea a functionat foarte bine in precedentele partide. NU a incasat gol in ultimele 5 jocuri.

Dupa cele 20 de runde disputate a ajuns la 38 de puncte acumulate, punctaj ce ii permite sa se claseze pe pozitia a 3-a, dupa Leipzig si liderul Bayern Munchen. Este una dintre echipele cu cele mai putine esecuri suferite in acest sezon (doar 2 infrangeri).

Managerul Oliver Glasner are la dispozitie tot lotul pentru aceasta confruntare.

⚽2. Monchengladbach

In runda precedenta a pierdut in mod neasteptat pe propriul teren in fata celor de la Koln (1-2), intrerupand astfel o serie foarte buna de 8 meciuri consecutive fara esec in toate competitiile (6 victorii si 2 rezultate de egalitate).

Denis Zakaria este singura incertitudine pentru partida de duminica.

Runda cu numarul 21 a „prins-o” in afara locurilor europene; se claseaza pe pozitia a 7-a cu 32 de puncte. A inregistrat destul de multe remize in acest sezon (8). Este o formatie care marcheaza destul de des si mult, dar care si primeste goluri.

⚽3. Intalniri directe

Monchengladbach castiga foarte greu pe Volkswagen Arena; mai exact, formatia pregatita actualmente de Marco Rose NU a reusit sa obtina vreo victorie in precedentele 15 deplasari de pe Volkswagen Arena.

⚽4. Wolfsburg – Monchengladbach echipe probabile:

Wolfsburg (4-2-3-1): Casteels – Mbabu, Lacroix, Brooks, Otavio – Schlager, Arnold – Baku, Gerhardt, Steffen – Weghorst.
Monchengladbach (4-2-3-1): Sommer – Lainer, Ginter, Jantschke, Wendt – Kramer, Neuhaus – Hermann, Stindl, Thuram – Plea.

⚽5. Wolfsburg – Monchengladbach cote pariuri

Din categoria ponturi Germania, Fortuna ofera cota 1.83 la Ambele marcheaza si peste 2.5 goluri in meciul Wolfsburg – Monchengladbach.

Pentru pronosticurile azi Gazdele marcheaza in a doua repriza si total cartonase galbene peste 4.5 se dau cotele 1.58, respectiv 2.12.

⚽6. Wolfsburg – Monchengladbach ponturi pariuri

Wolfsburg – Monchengladbach ponturi pariuri

Bazandu-ma pe forma foarte buna pe care o traverseaza si pe faptul ca Monchengladbach castiga extrem de greu pe Volkswagen Arena, ma astept ca Wolfsburg sa nu piarda acest joc si de aceea mizez pe pariul sansa dubla 1X.
Wolfsburg este invinsa foarte greu in campionat; din cele 20 de meciuri jucate pana acum a pierdut doar doua, ambele infrangeri fiind suferite pe teren advers (la Dortmund si Bayern Munchen).
Ofensiva gazdelor a functionat foarte bine in ultimele jocuri, insa un merit aparte il are si defensiva; formatia pregatita de Oliver Glasner a reusit sa termine fara gol primit ultimele 5 jocuri.
Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Wolfsburg – Monchengladbach
Pronostic: 
1X
Cota: 
1.47 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: