Wolfsburg – Sevilla ponturi pariuri 29.09.2021

Scris de Radu Oprea29/09/2021

Pe Volkswagen Arena va fi meciul dintre Wolfsburg si Sevilla. Este o grupa foarte echilibrata si de aceea cred ca vom vedea doua echipe precaute. Te invit sa citesti randurile de mai jos pentru ca vei gasi atat pronosticul meu cat si cateva informatii interesante.

⚽1. Wolfsburg

Ocupa ultimul loc in grupa G si are un punct dupa runda inaugurala, la fel ca toate celelalte echipe, insa ea si Lille nu au marcat. A fost implicata in 8 jocuri in acest sezon, iar in 6 a inscris si in 4 nu a incasat gol.

S-a impus in 4 din cele 8 intalniri de pana acum si pe 2 din celelalte 4 le-a pierdut. Acasa a evoluat de 3 ori si are 2 victorii cu acelasi scor, 1-0, cu Bochum si Leipzig si un rezultat de egalitate, 1-1 cu Frankfurt.

Bartosz Bialek, Xaver Schlager, Paulo Otavio si fundasul brazilian William sunt accidentati si de aceea sunt anuntati ca fiind indisponibili. Nu se va putea conta nici pe serviciile lui John Brooks, acesta fiind suspendat.

⚽2. Sevilla

Este pe 2 si cum ziceam mai sus, are si ea tot un punct, insa a inscris o data si de aceea este mai sus ca adversara de acum. Doar intr-unul din cele 7 meciuri din acest sezon nu a marcat si in 4 dintre ele nu a primit gol.

Nu a pierdut niciuna din cele 7 partide avute, iar pe 4 le-a castigat si de aceea eu cred ca iti ofer unul dintre cele mai bune ponturi Liga Campionilor. S-a impus in prima deplasare in care a fost, insa apoi pe teren strain a obtinut doar 2 remize.

Youssef En-Nesyri nu este eligibil din pricina unei suspendari. Oliver Torres are probleme musculare si cel mai probabil nu va putea fi utilizat. In rest insa, tot lotul este la dispozitia tehnicianului Julen Lopetegui.

⚽3. Intalniri directe

Nu au mai dat piept cel putin de curand, asadar nu avem despre ce discuta atunci cand vine vorba despre confruntarile dintre ele.

⚽4. Wolfsburg – Sevilla echipe probabile:

Wolfsburg (4-2-3-1): Casteels – Mbabu, Lacroix, Bornauw, Roussillon – M. Arnold, Guilavogui – R. Baku, M. Phillip, R. Steffen – Weghorst.
Sevilla (4-3-3): Bounou – J. Navas, Kounde, D. Carlos, M. Acuna – J. Jordan, Fernando, Rakitic – Lamela, R. Mir, Ocampos.

⚽5. Wolfsburg – Sevilla cote pariuri

In oferta Superbet este o cota de 2.10 daca mizezi pe faptul ca Sevilla va marca prima.
Pentru total goluri asiatice sub 2 ai o cota de 2.72 la aceasta casa de pariuri.

⚽6. Wolfsburg – Sevilla ponturi pariuri

Wolfsburg – Sevilla ponturi pariuri

O vad mai puternica pe Sevilla si nu cred ca va pierde acest meci. Ea are un lot mai valoros si mai experimentat pe plan european. In plus, ambele formatii au aparari bune si de aceea mi se pare putin probabil sa vedem o partida spectaculoasa.

Gruparea andaluza este neinvinsa in actuala stagiune si moralul jucatorilor este unul foarte bun. In plus, doar in 2 din cele 7 dispute avute de ea s-a depasit borna de 3 goluri, insa asta se intampla atunci cand evolua acasa si doar ea marca de cate 3 ori.

Wolfsburg are destul de multe absente si asta s-ar putea vedea pe gazon. Nu a reusit sa se impuna in ultimele 3 confruntari si doar intr-una dintre ele s-a inscris de mai mult de 3 ori, este vorba despre un 1-3 cu Hoffenheim.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Wolfsburg – Sevilla
Pronostic: 
2X & 0-3 goluri
Cota: 
2.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: