Wolves – Arsenal ponturi pariuri 02.02.2021

Scris de Kareka01/02/2021

Runda cu numarul 22 din Premier League Anglia o regaseste pe Arsenal jucand in deplasare la Wolves, echipa cu un fotbal destul de inconstant, fapt observat si din pozitia in clasament. Meciul va avea loc pe Molineux Stadium din Wolverhampton si va incepe de la ora 20:00, urmand a fi transmis de Eurosport 1.

⚽ 1. Wolves.

Se afla in scadere de forma ajungand la 8 meciuri consecutive fara victorie in Premier League. In acest moment ocupa locul 14, cu 23 de puncte acumulate, la 9 puncte de primul loc retrogradabil.

Ultimul succes din campionat dateaza din 15.12.2020, fiind si unul surprinzator, cu scorul de 2-1, impotriva lui Chelsea. Pe teren propriu a jucat de 10 ori si a castigat doar de 3 ori, in rest obtinand 3 rezultate de egalitate si fiind invinsa de 4 ori.

Pedro Neto si Raul Jimenez sunt cei mai bun marcatori ai echipei, amandoi reusind sa ”o bage in ate” de 4 ori.

⚽ 2. Arsenal.

Vine dupa un rezultat de egalitate obtinut pe teren propriu cu Manchester United, care se lupta pentru castigarea titlului de campioana. Locul 10 nu este chiar ce isi planuia la inceputul campionatului, dar spera sa mai repare ce se mai poate in acest retur care a inceput de 2 etape.

Vine dupa o serie de 7 runde fara infrangere, cu 5 victorii si 2 rezultate de egalitate, motiv pentru care merge combinat cu pariul zilei la fotbal. In deplasare a ajuns deja la 3 victorii consecutive, cu Brightom, West Brom si Southampton.

Alexandre Lacazette a reusit sa marcheze de 8 ori si sa ofere o pasa de gol, in Premier League, fiind cel mai bun jucator de atac al echipei

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua echipe s-au intalnit de 7 ori pana acum, cu Wolves in calitate de gazda si de fiecare data am avut parte de minim 2 goluri. Eu voi juca de asemenea un pronostic pe goluri la acest meci, la Netbet, o casa de pariuri cu bonus pariu fara risc.

⚽ 4. Wolves – Arsenal echipe probabile:

Wolves (3-4-3) : Patricio – Coady, Boly, Kilman – Hoever, Moutinho, Dendoncker, Semedo – Traore, Jose, Neto.
Arsenal (4-2-3-1) : Leno – Cedric, Holding, Luiz, Tierney – Partey, Xhaka – Saka, Odegaard, Pepe – Lacazette.

⚽ 5. Wolves – Arsenal cote pariuri

Multe pariuri cu cote interesante pentru acest meci la Netbet, pentru Arsenal peste 1.5 goluri cota e de 2.35.

Totodata, pentru Alexandre Lacazette marcator in joc, cota la Netbet a fost de 2.60.

⚽ 6. Wolves – Arsenal ponturi pariuri

Wolves – Arsenal ponturi pariuri

Pentru marti Premier League a pregatit 4 meciuri destul de interesante, dar duelul de la Wolverhampton mi-a atras atentia in exclusivitate si voi merge pe un pronostic pe goluri.
Arsenal se va deplasa pe terenul lui Wolves dupa 3 victorii consecutive in deplasare, iar in 2 din acestea s-au marcat goluri in intervalul 2-5. De asemenea in 4 din precedentele 5 meciuri jucate de echipa gazda pe acest teren s-au marcat minim 2 goluri si maxim 5. Acest pronostic este unul favorit mie si care mi-a iesit destul de des in ultima perioada si acord o incredere de peste 90% acestui pariu. In ultimele 9 dueluri directe s-a adeverit acest pronostic fara prea mari emotii.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Wolves – Arsenal
Pronostic: 
2-5 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: