Wolves – Everton ponturi pariuri 12.01.2021

Scris de Bmg12/01/2021

Un super duel avem marti in Premier League, un derby intre Wolves si Everton. Ai pariat ceva? Ai o favorita? Sa stii ca eu nu risc nimic aici pe rezltat final si nici la piata de goluri. Tocmai de aceea aleg pariurile speciale, care consider ca ne pot aduce profit. Mai trebuie spus ca ora de start este 22.15. Citeste in continuare analiza si vezi recomandarea.

⚽ 1. Wolves.

Lupii continua sezonul dezamagitor si au ajuns pe locul 13 in campionat dupa 17 partide. Nu se descurca deloc bine pe faza de atac si aici este marea problema. Au chiar un golaveraj negativ.

Wolves traverseaza si o forma destul de slaba, cu o serie de 4 etape fara succes in Premier League. Runda trecuta a remizat in deplasare cu Brighton, fiind egalata pe final (3-3). Vine totusi dupa o victorie de moral in Cupa Angliei, in fata celor de la Crystal Palace (1-0).

Trecand acum la capitolul probleme de efectiv, voi mentiona ca Espirito Santo nu ii are marti la dispozitie pe Daniel Podence, Jonny, Willy Boly, Raul Jimenez si Marcal.

⚽ 2. Everton.

Oaspetii stau mai bine in clasament decat aversara si ii gasim pe locul 7 in Premier League. Au ca obiectiv o pozitie de cupe europene. Vin acum dupa o infrangere, acasa cu West Ham si au pus astfel punct unei serii de 4 victorii in PL.

Everton este o echipa spectaculoasa in general, cu cifre bune pe faza de atac. Are al 4-lea cel mai bun bilant pe teren strain din campionat, cu 5 victorii din cele 8 deplasari. Recomand ponturi Anglia la goluri pe ea.

Echipa oaspete are 3 absente la acest meci. Nu se va baza pe Fabian Delph, Jean-Philippe Gbamin si Alan, toti cu probleme medicale.

⚽ 3. Wolves – Everton intalniri directe.

Cele mai recente dispute directe au fost in campionatul trecut, atunci cand si-au impartit victoriile, fiecare castigand acasa. Totusi, lupii au pierdut o singura data in ultimele 5 jocuri. Anteriorele 4 dispute directe au fost 3+, asa ca pariurile pe goluri pot fi profitabile pe biletul zilei cota 2.

⚽ 4. Wolves – Everton echipe probabile.

Wolves (4-2-3-1) : Rui Patricio – Semedo, Conor Coady, Romain Saiss, Ait-Nouri – Vitinha, Ruben Neves – Dendoncker, Adama Traore, Pedro Neto – Fablo Silva.
Everton (4-2-3-1) : Pickford – Keane, Coleman, Ben Godfrey, Yerry Mina – Tom Davies, Doucoure – Rodriguez, Alex Iwobi, Calvert-Lewin – Richarlison.

⚽ 5. Wolves – Everton cote pariuri.

Daca iti plac pariurile safe, pe goluri, sa stii ca la NetBet avem cota 1.45 la pariul „peste 1.5 goluri”. Tot la NetBet gasim si o combinatie de cota 2.55 pentru pariul „Ambele marcheaza si peste 2.5 goluri”.

⚽ 6. Wolves – Everton ponturi pariuri.

Wolves – Everton ponturi pariuri

Eu voi miza aici pe un meci foarte spectaculos, cu multe faze de poarta, asta pentru ca avem doua echipe bune din Premier League, cu multa calitate si inventivitate de la mijloc in sus. Ambele ar trebui sa abordeze partida ofensiv, iar handicapul pe total suturi la Unibet mi se pare de atacat, mai ales ca il vad lasat mult prea jos pentru un astfel de derby.

Wolves este o echipa care forteaza acasa, indiferent de adversar. Trage la poarta in general, chiar de la distanta si mediile sale la total suturi nu sunt rele. De partea cealalta, Everton pare a avea lotul mai bun, nu se va lasa dominata si actioneaza bine in flancuri. Putem vedea un duel pe contra si consider ca se va trage de minim 20 de ori spre poarta. Cele mai recente 3 dispute directe s-au incadrat in pariul propus de mine.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Wolves – Everton
Pronostic: 
Peste 19.5 suturi
Cota: 
1.72

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: