Wolves – Leicester ponturi pariuri 07.02.2021

Scris de Kareka06/02/2021

Wolves va primi vizita lui Leicester duminica dupa amiaza, de la ora 16:00, pe Molineux Stadium din Wolverhampton, intr-un meci intre 2 echipe cu jucatori promitatori. Eurosport 1 va transmite acest meci in direct si chiar daca nu avem parte de suporteri pe stadion cu siguranta vom avea ce vedea.

⚽ 1. Wolves.

Vine dupa o victorie frumoasa impotriva lui Arsenal, reusind sa intoarca rezultatul dupa ce in minutul 32 era condusa cu 1-0, prin golul marcat de Pepe. Ocupa doar pozitia a 14 a dar cu siguranta va trece in partea superioara a clasamentului daca isi pastreaza acest joc frumos.

Din pacate in precedentele 5 etape jucate, le-a oferit suporterilor si doua infrangeri surprinzatoare cu West Brom si cu Crystal Palace. A jucat de 11 ori pe teren propriu si a obtinut doar 15 puncte.

Pedro Neto si Raul Jimenez sunt cei mai buni marcatori ai echipei amandoi reusind sa inscrie de cate 4 ori.

⚽ 2. Leicester.

Ca si adversara din aceasta seara a reusit sa castige in runda trecuta, cu scorul de 2-0, neavand vreo emotie cu privire la victorie. Ocupa o onorabila pozitie 3, cu 42 de puncte stranse in cele 22 de rude si cu un golaveraj bun cu 39 de goluri marcate si 25 incasate.

In ultimele 5 runde a fost invinsa o singura data, pe teren propriu, cu Leeds, cu scorul de 3-1. De asemenea in cele 11 deplasari avute a pierdut doar in fata lui Liverpool, cu scor de neprezentare.

Ca si sezonul precedent cel mai bun marcator ramane Jamie Vardy, care a reusit sa inscrie de 11 ori si sa ofere 5 pase de gol.

⚽ 3. Intalniri directe

Ultima partida oficiala s-a jucat in turul campionatului, cand Leicester a castigat cu scorul de 1-0.

⚽ 4. Wolves – Leicester echipe probabile:

Wolves (4-2-3-1): Patricio; Semedo, Boly, Coady, Kilman; Moutinho, Neves; Traore, Podence, Neto; Willian Jose.

Leicester (4-2-3-1): Schmeichel; Pereira, Evans, Soyuncu, Justin; Tielemans, Ndidi; Albrighton, Maddison, Barnes; Vardy.

⚽ 5. Wolves – Leicester cote pariuri

Multe pariuri cu cote interesante pentru acest meci la Netbet, pentru peste 1.5 goluri marcate de Leicester avem o cota de 2.30.

Pontul propus de mine il voi juca la Netbet, unde ai primul pariu fara risc pana la 500 RON. Citeste articolul Cod bonus Netbet ca sa afli informatii despre acest bonus.

⚽ 6. Wolves – Leicester ponturi pariuri

Wolves – Leicester ponturi pariuri

Pentru acest duel intre doua echipe cu ofensive remarcabile voi merge pe un pronostic pe goluri, unul din ponturile mele preferate, interval 2-5 goluri. In precedentele 3 partide jucate pe teren propriu de echipa gazda, s-a inregistrat acest interval de goluri, cele mai multe fiind in infrangerea cu West Brom cu scorul de 3-2.
De asemenea Leicester are 15 meciuri consecutive in care s-au marcat minim 2 goluri si maxim 4. Desi oaspetii sunt favoriti din punctul meu de vedere, dar mi se pare mai safe acest pont pe goluri. Voi ati jucat ceva pe acest meci!? Astept parerile voastre in comentarii.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Wolves – Leicester
Pronostic: 
2-5 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: