Wolves – Newcastle ponturi pariuri 25.10.2020

Scris de Johnny24/10/2020

Molineux Stadium gazduieste duminica seara partida dintre Wolves si Newcastle. Aceasta se desfasoara in runda cu numarul sase din Premier League si are loc cu incepere de la ora 18:30.

Wolves-Newcastle-25102020-cote

⚽ 1. Wolves

In ultimele doua runde le-a intalnit pe nou-promovatele Fulham si Newcastle. N-a avut parte de meciuri usoare, insa s-a impus in amandoua cu scorul de 1-0. E clasata pe locul opt si arata si in acest sezon a echipa ce se poate lupta pentru locurile din prima jumatate a ierarhiei. Desi are trei victorii, trebuie sa mentionez si de sincopele din partidele cu City si West Ham, atunci cand a incasat trei, respectiv patru goluri.

Jonny ramane in continuare pe tusa, urmand a reveni de abia la anul pe gazon. In afara de el, nu exista alte probleme de efectiv pentru Nuno Espirito Santo.

⚽ 2. Newcastle

Are sapte puncte acumulate si ocupa pozitia a 14-a. In etapa trecuta a gazduit-o pe Manchester United si a fost invinsa fara drept de apel, scor 1-4. In ultimele patru runde a avut probleme mari din punct de vedere defensiv si a incasat in medie peste doua goluri pe intalnire. Ramane si in acest sezon o grupare inconstanta si cred ca nu poate emite pretentii la un loc in top 10.

Are destul de multi absenti in vederea deplasarii pe Molineux Stadium. Dubravka, Gayle, Ritchie si Matthew Longstaff vor lipsi cu siguranta. Sean Longstaff, Darlow si Hayden sunt de asemenea incerti.

⚽ 3. Intalniri directe

Ultimele trei intalniri directe s-au incheiat cu acelasi scor de 1-1. In Premier League avem o serie foarte interesanta de opt partide consecutive in care s-a marcat gol in ambele porti.

⚽ 4. Wolves – Newcastle echipe probabile

Wolves (3-4-3): Patricio – Kilman, Coady, Boly – Saiss, Moutinho, Neves, Semedo – Neto, Jimenez, Traore.

Newcastle (4-1-4-1): Darlow – Lewis, Fernandez, Lascelles, Krafth – Schar – Fraser, Shelvey, Hendrick, Saint-Maximin – Wilson.

⚽ 5. Wolves – Newcastle cote pariuri

Wolves Newcastle Statistici

⚽ 6. Wolves – Newcastle ponturi pariuri

Wolves – Newcastle ponturi pariuri

Voi merge pe victoria lui Wolves in acest meci si cred ca gazdele vor avea avantaj pe tabela atat la pauza, cat si la final. Wolverhampton ataca acest meci cu doar o singura problema de efectiv, astfel ca Nuno Espirito Santo are de unde alege sa alcatuiasca un prim 11 redutabil. In schimb oaspetii au destule probleme de efectiv, care s-ar putea sa-i afecteze.

Cred ca Wolves va prelua destul de repede controlul in meci, Newcastle fiind o echipa care are probleme inca din startul confruntarilor. De altfel in ultimele patru partide oaspetii au incasat patru goluri in primul mitan. Merg cu incredere pe 1 pauza / 1 final, cota fiind una cat se poate de buna.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Wolves – Newcastle
Pronostic: 
1 pauza / 1 final
Cota: 
2.72 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: