Wolves – Sevilla ponturi pariuri 11.08.2020

Scris de chiriladavid2511/08/2020

Sferturile de finala ale Europa League propune un duel foarte interesant, intre o echipa din Anglia, Wolves si una din Spania, Sevilla, echipa cu cele mai multe triumfuri in cadrul acestei competitii.

Wolves Sevilla Cote Pariuri 11082020Partida va avea loc la Duisburg, in Germania, pe „Schauinsland-Reisen-Arena” si va incepe de la ora 22:00, urmand a fi transmisa de DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookPlus.

⚽ 1. Wolves

A inceput aceasta editie de Europa League inca din turul 2 preliminar, intalnind-o in Playoff-ul preliminariilor pe FC Torino, dispunand destul de usor de acestia, cu 5:3 la general.

S-a clasat pe pozitia a 2-a in grupa sa de Europa League, grupa din care au mai facut parte Braga, Slovan Bratislava si Besiktas, in saisprezecimi infruntand-o pe Espanyol, in timp ce optimi a trecut de Olympiakos.

A avut o dubla mansa grea cu Olympiakos, dupa ce in Grecia obtinuse doar o remiza, scor 1:1, castigand acasa, scor 1:0. Daniel Podence e suspendat pentru acest meci, in timp ce Jonny e accidentat.

⚽ 2. Sevilla.

Acest sezon a regasit-o la randul ei evoluand in grupele Europa League, acest lucru urmand a se schimba, sezonul urmatorul urmand a participa in grupele Ligii Campionilor. A evoluat intr-o grupa cu APOEL, Qarabag si Dudelange, o grupa usoara, in care a inregitrat 5 victorii si 1 infrangere, infrangerea venind in Cipru, in ultimul joc.

A trecut in saisprezecimi de CFR Cluj, dupa 1:1 la Cluj si 0:0 la Sevilla, jucand destul de slab in acea dubla mansa. A jucat mai bine in meciul din optimi cu AS Roma, dispunand de formatia italiana cu scorul de 2:0, Reguilon si En Nesyri marcand cele doua goluri, Sevilla avand si un gol anulat in mitanul secund.

Gudelj e singurul jucator indisponibil pentru acest meci, el fiind testat pozitiv cu coronavirus.

⚽ 3. Intalniri directe

Va fi prima confruntare directa dintre cele doua formatii.

⚽ 4. Wolves – Sevilla echipe probabile:

Wolves (3-4-3): Rui Patricio; Saiss, Coady, Boly; Vinagre, Neves, Moutinho, Doherty; Jota, Jimenez, Traore.
Sevilla (4-3-3): Vaclík; Navas, Diego Carlos, Koundé, Reguilón; Fernando, Jordán, Banega; Ocampos, Munir, De Jong.

⚽ 5. Wolves – Sevilla cote pariuri

Wolves Sevilla Cote Pariuri

⚽ 6. Wolves – Sevilla ponturi pariuri

Wolves – Sevilla ponturi pariuri

Tinand cont de cum s-au prezentat cele doua formatii in optimi si de cum au incheiat sezonul ambele echipe, voi miza pe faptul ca Sevilla va fi echipa care va accede in semifinale, fiind probabil echipa favorita la castigarea Europa League.

Sevilla e neinvinsa din 9 februarie, cand pierdea in delasare cu Celta Vigo, de atunci inregistrand un numar cam egal de victorii si de remize, venind insa dupa 6 victorii in ultimele 7 meciuri, fiind astfel o formatie cu un moral incredibil de ridicat si de puternic.

De cealalta parte, Wolves s-a clasat abia pe pozitia a 7-a la finele stagiunii precedente de Premier League, si astfel nu va putea evolua in cupele europene din sezonul urmator, asta datorandu-se declinului post lockdown.

Wolves – Sevilla
Pronostic: 
CMMD: Sevilla
Cota: 
1.60 @

Wolves – Sevilla ponturi pariuri

Gazdele ii au in atac pe Raul Jimenez, Adama Traore si Diogo Jota, in timp ce Sevilla rapunde cu o linie ofensiva formata din Luuk de Jong, Ocampos si El Haddadi Munir. Cu siguranta vom avea un meci spectaculos, chiar daca casele de pariuri considera ca se vor inscrie putine goluri.

Mizez pe un total de peste doua goluri, in varianta cu returnarea mizei daca se vor inscrie exact doua, luand in calcul si jocul mult mai ofensiv practicat de Wolves in Europa League in comparatie cu meciurile din Premier League. In 16-imi Wolves a intalnit o alta echipa din Spania, Espanyol, iar cele doua confruntari au avut 4 si respectiv 5 goluri.
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Wolves – Sevilla
Pronostic: 
Total asiatic: Peste 2 goluri
Cota: 
1.91 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: