Young Boys – Manchester United ponturi pariuri 14.09.2021

Scris de Zamfi13/09/2021

Iata ca am ajuns si la grupele Champions League, iar marti cu incepere de la ora 19:45 la Berna pe stadionul Wankdorf se vor intalni Young Boys si Manchester United. Englezii au o misiune aparent usoara, insa echipa elvetiana poate detrona surpriza in prima runda chiar in fata celei mai bune echipe din grupa F.

⚽ 1. Young Boys.

Echipa pregatita de neamtul David Wagner inregistreaza constant rezultate de GG sau 3+ si este una dintre favoritele pariorilor cand vine vorba despre aceste pronosticuri. In ultima runda din Super Liga elvetiana a trecut cu 4-0 de liderul clasamentului, FC Zurich, dominand intreaga partida cu o posesie de 65% si nu mai putin de 26 de ocazii de gol.

A ajuns in grupele Champios League trecand in playoff de maghiarii de la Ferencvaros pe care i-a invins in dubla mansa cu acelasi scor 3-2, dupa ce in prealabil trecusera de CFR Cluj, dupa 1-1 in Ardeal si 3-1 pe teren propriu.

Elvetienii alcatuiesc un grup cu o medie de varsta scazuta si exceleaza in compartimentul median si cel ofensiv. Christian Fassnach acopera foarte bine flancul stang si vine cu multe centrari pentru colegii din fata, respectiv Elia si Siebatcheu. Un alt mijlocas cu prestatii foarte bune este Michel Aebischer, cel care a reusit o dubla in ultima partida de campionat cu Zurich.

⚽ 2. Manchester United.

Cristiano Ronaldo a revenit la United cum nu se putea mai bine marcand o dubla in meciul castigat 4-1 pe teren propriu in fata lui Newcastle. Echipa arata exclent in toate compartimentele si cred ca Manchester este una dintre favoritele la castigarea trofeului.

A inceput bine si in Premier League, iar dupa primele 4 runde este lider cu 10 puncte acumulate si un golaveraj foarte bun (11-3). In acest moment cele mai multe goluri le au Bruno Fernandes (4) si Mason Greenwood (3), insa foarte probabil Cristiano va prelua sefia golgheterilor din Anglia.

Alex Telles si Marcus Rashford sunt accidentati de mai multa vreme si nu vor evolua in acest duel. Phil Jones a reluat antrenamentele dar este greu de crezut ca Solskjaer il va folosi, in timp ce Scott McTominay s-a refacut dupa accidentarea din meciul cu Southampton.

⚽ 3. Intalniri directe.

Cele doua formatii s-au intalnit de 2 ori in meciuri oficiale si anume in grupele Champions League sezonul 2018/2019, cand Manchester United s-a impus in ambele partide fara sa primeasca gol. A fost 1-0 pe Old Trafford si 3-0 la Berna. Ambele nu marcheaza pare sa fie unul dintre cele mai bune ponturi fotbal pentru aceasta runda de debut in Champions League.

⚽ 4. Young Boys – Manchester United echipe probabile:

Young Boys (4-4-2): Von Ballmoos – Hefti, Lauper, Zesiger, Garcia – Fassnacht, Martins Pereira, Aebischer, Ngamaleu – Elia, Siebatcheu.
Manchester United (4-2-3-1): De Gea – Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw – Pogba, Matic – Greenwood, Fernandes, Sancho – Ronaldo.

⚽ 5. Young Boys – Manchester United cote pariuri

Operatorul sportiv Superbet ne sta la dispozitie cu multe cote pentru acest duel din care am remarcat selectia X2&3-5 goluri la o cota de 2.20. Pentru 2 goluri marcate in prima repriza avem o cota de 2.40.

⚽ 6. Young Boys – Manchester United ponturi pariuri

Young Boys – Manchester United ponturi pariuri

Fara doar si poate Manchester United este echipa mai valoroasa si mai experimentata motiv pentru care nu-si permite sa faca un pas gresit in fata celui mai slab adversar din grupa si mai ales la meciul de debut in noul sezon de Champions League.

Elvetienii alcatuiesc o echipa tanara si ambitioasa insa nu au forta si calitatea necesara sa se impuna in fata lui United care vine cu un lot extrem de valoros. Ronaldo este pregatit sa faca spectacol din nou asa cum s-a intamplat si la revenirea in Premier League, dar sa nu neglijam si ceilalti jucatori; Pogba, Greenwood, Fernandes sau Sancho fiind excelenti in compartimentul median.

Voi merge pe un pronostic cu mari sanse de reusita mizand pe faptul ca United nu va pierde aceasta deplasare iar in meci se vor marca intre 2 si 5 goluri.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Young Boys – Manchester United
Pronostic: 
X2& 2-5 goluri in meci
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: