Maryna Zanevska – Kristina Kucova ponturi pariuri 25.07.2021

Scris de Tennis.tipster.9225/07/2021

O finala inedita va avea loc in turneul de zgura de la Gdynia, intalnindu-se doua jucatoare din a 2-a suta mondiala. Belgianca Maryna Zanevska o va intalni pe slovaca Kristina Kucova intr-o partida programata duminica, incepand cu ora 18:00 si care va putea fi urmarita in direct pe canalele Digisport.

1. Maryna Zanevksa

Jucatoarea din Belgia, in varsta de 27 ani, se afla in prezent pe locul 165 in clasamentul WTA, cea mai buna pozitie fiind locul 105, ocupat in 2017.

A luat parte in mare parte a acestui sezon in turnee din circuitul ITF pentru a-si ridica pozitia in clasament, reusind sa castige un astfel de turneu, in luna iunie, pe zgura.

In aceasta perioada, Maryna Zanevska traverseaza o forma excelenta, atigand faza semifinalelor la Lausanne, saptamana trecuta, iar in acest turneu la Gdynia, a cedat un singur set in cele 4 partide, in semifinale impotriva Katerynei Kozlova.

2. Kristina Kucova

Jucatoarea din Slovacia, in varsta de 31 ani, se afla in prezent pe locul 158 in clasamentul WTA, in 2016 fiind pe locul al 71-lea, cea mai buna clasare din cariera.

Incepand cu luna aprilie, a participat la turnee doar pe zgura, atat in circuitul WTA, cat si in cel ITF, insa fara niciun rezultat notabil.

In acest turneu, Kristina Kucova a invins-o pe parcurs si pe Irina Bara, dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi si cu 4-2 in setul decisiv, iar in sferturile de finala a avut parte de un meci extrem de lung, incheiat dupa 3 tiebreak-uri impotriva lui Ekaterine Gorgortze.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 5 ori pana acum, scorul fiind 4-1 in favoarea Marynei Zanevska, insa ultima partida a avut loc in 2016.

4. Cote pariuri

Maryna Zanevska porneste favorita in aceasta confruntare, iar pentru o victorie a jucatoarei din Belgia in minimum de seturi avem cota 1.98.
2 din ultimele 3 meciuri din acest turneu ale Kristinei Kucova au fost decise in set decisiv, iar pentru un meci incheiat in 3 seturi avem o cota 2.37.

5. Maryna Zanevska – Kristina Kucova ponturi pariuri

Maryna Zanevska – Kristina Kucova ponturi pariuri

Belgianca Zanevska porneste cu prima sansa in acest meci, conducand cu un categoric 5-1 in confruntarile directe, iar in acest turneu a petrecut mult mai putin timp pe teren in comparatie cu adversara sa. Ma astept ca Zanevska sa impuna ritmul acestei partide, Kucova neimpresionand foarte mult in meciurile precedente, avand insa un joc ingrijit. Cu o consistenta superioara in joc, mizez pe un succes in minimum de seturi al Marynei Zanevska, o partida fara prea mari sanse pentru jucatoare din Slovacia.
Maryna Zanevska – Kristina Kucova
Pronostic: 
Maryna Zanevska 2-0
Cota: 
1.98 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: