Zenit – Club Brugge ponturi pariuri 20.10.2020

Scris de Zamfi20/10/2020

Marti seara, pe Gazprom Arena din Saint Petersburg cu incepere de la ora 19:55 se va disputa intalnirea  dintre Zenit si Club Brugge. Confruntarea dintre cele doua echipe va deschide grupa F din UEFA Champions League si va fi condusa la centru de arbitrul francez Benoit Bastien. Ma astept la o partida interesanta, iar pentru asta v-am pregatit un pont realizabil, pe care il puteti combina si cu alte pronosticuri aflate pe site.

Zenit Club Brugge Cote Pariuri 20102020

⚽ 1. Zenit.

Echipa condusa de managerul Sergei Semak traverseaza o perioada excelenta si se afla pe prima pozitie a campionatului din Rusia. Remarcam faptul ca cei de la Zenit vin dupa 12 victorii consecutive in meciurile disputate pe teren propriu, 10 dintre acestea fiind de tipul GG3+.

De asemenea pe teren propriu nu a mai fost invinsa de 24 de meciuri, ultima partida pierduta fiind in toamna anului trecut, cand a pierdut cu 0-2 in compania celor de la RB Lieipzig.

Cu un sistem 4-3-1-2, rusii de la Zenit practica un fotbal ofensiv si evident vor aborda la victorie aceasta partida, mai ales ca au in fata un adversar mai accesibil, care nu se poate compara cu celelalte doua echipe ce alcatuiesc grupa F, Dortmund si Lazio.

⚽ 2. Club Brugge.

Belgienii se afla pe prima pozitie din Jupiler League si vin dupa deplasarea de la Liege unde au remizat, scor 1-1, contra celor de la Standard.

Pentru intalnirea cu Zenit, elevii lui Philippe Clement, vin cu un moral foarte bun dupa 6 partide consecutive in care nu au pierdut si in care golurile nu au lipsit. Remarc o victorie categorica, scor 6-0, intr-un meci disputat in deplasare contra celor de la Waregem.

Cu Hans Vanaken (5 goluri), Michael Krmencik (3 goluri) si Krepin Diatta (5 goluri) printre titulari, Club Brugge se deplaseaza la Saint Petersburg, unde spera sa obtina un rezultat bun, desi adversarul este unul destul de dificil. Ramane de vazut ce se va intampla, avand in vedere si temperaturile scazute din Rusia!

⚽ 3. Intalniri directe

Despre intalnirile directe dintre cele doua formatii nu putem spune prea multe pentru ca ultima partida a fost in anul 2014 si acela un meci amical, terminat scor 1-1, dar probabil in componenta echipelor nu se mai afla niciun jucator care sa fie prezent in confruntarea din aceasta seara.

⚽ 4. Zenit – Club Brugge echipe probabile:

Zenit(4-3-1-2): Kerzhakov; Karavaev, Lovren, Rakitskiy, Santos; Erokhin, Ozdoev, Barrios, Driussi; Azmoun, Dzjuba.
Club Brugge (4-3-1-2): Horvath; Mata, Mechele, Deli, Sobol; Vormer, Rits, Vanaken; Lang; Krmencik, Diatta.

⚽ 6. Zenit – Club Brugge ponturi pariuri

Zenit – Club Brugge ponturi pariuri

Ma astept la o confruntare spectaculoasa intre cele doua formatii, avand in vedere faptul ca atat Zenit cat si Club Brugge se afla pe prima pozitie a campionatelor din care fac parte, traversand o forma excelenta.

Totodata, analizand ultimele rezultate observam faptul ca cele doua combatante practica un fotbal ofensiv, in partidele acestora marcandu-se deseori minim 3 goluri.

In componenta ambelor echipe nu se afla jucatori de renume, dar care trec printr-o forma excelenta. Pentru Zenit, Dzyuba si Azmoun, au marcat fiecare cate 6 goluri, iar pentru Brugge, Hans Vanaken si Krepin Diatta, cate 5 reusite.

In mod normal, privind scorurile inregistrate de cele doua echipe, vom avea parte de un meci ofensiv, cu reusite in ambele porti.
Zamfi
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Zenit – Club Brugge
Pronostic: 
peste 2.5 goluri
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: