Lin Zhu – Ashlyn Krueger ponturi pariuri 17.09.2023

Scris de adrian198116/09/2023
1
1.60
X
0.00
2
2.37
Lin Zhu
Ashlyn Krueger
COTA PONT
1.60

Lin Zhu a fost principala favorita a acestui turneu de la Osaka si si-a onorat acest statut ajungand sa se lupte pentru trofeu cu Ashlyn Krueger, meciul fiind programat sa se joace incepand cu ora 05:00 (ora Romaniei).

Lin Zhu

  • Zhu ocupa pozitia 35 in clasamentul WTA si a fost cea mai bine clasata jucatoare prezenta in acest an la acest turneu.
  • Chinezoaica a jucat bine in ultima vreme pe hard, a facut semifinale la Cleveland apoi tur 3 la US Open cu victorie la Azarenka si infrangere in 3 seturi la Bencic.
  • La acest turneu nu a avut probleme serioase in nicio partida, a trecut de 2 chinezoaice Wang, o japoneza si de americanca Mandlik.

Ashlyn Krueger

  • Krueger este o mare surpriza a acestui turneu, nimeni nu se astepta ca o jucatoare aflata pe locul 123 in lume sa ajunga sa joace finala.
  • Americanca a pierdut in primul tur la US Open la Bouzkova, mai devreme cedase in aceeasi faza la Peterson la Staford.
  • Pentru a ajunge in aceasta finala, Krueger a trecut pe rand de: Baindl, Ponchet, Kalinskaya si Hontama reusind sa nu cedeze niciun set in aceste meciuri.

Intalniri directe

Cele doua jucatoare care-si disputa trofeul nu au apucat pana acum sa se intalneasca intr-un meci oficial, aceasta fiind prima intalnire directa.

Cote pariuri

Zhu este favorita la pariuri cu o cota de 1.60, oarecum firesc daca analizam prin prisma clasarii in ierarhia WTA, o victorie reusita de Krueger fiind rasplatita cu o cota de 2.37.

Lin Zhu – Ashlyn Krueger ponturi pariuri

Sigur, americanca Krueger a jucat bine la acest turneu, si-a depasit conditia de jucatoare de ITF-uri si turnee mici dar presiunea unei finale WTA este cu totul alta decat pana acum.

In plus chinezoaica Zhu e in forma buna, are un joc foarte bun din spatele terenului si mult mai multa experienta in a gestiona astfel de meciuri (chiar anul acesta a mai castigat un turneu WTA).

Si jocul o ajuta pe chinezoaica, nu intamplator are recent victorii la Garcia sau Azarenka si de aceea eu cred ca toate astea isi vor spune cuvantul si Zhu va ridica trofeul pana la urma.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Lin Zhu – Ashlyn Krueger
Pronostic: 
Victorie Zhu
Cota: 
1.60 @
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
16 din 19
PROCENTAJ
84%
UNITĂȚI
+1147
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: