Tamara Zidansek – Clara Burel ponturi pariuri 18.07.2021

0

Cu multe intreruperi cauzate de vremea potrivnica din vestul Europei, turneul WTA de la Lausanne a ajuns aproape de finala, duminica la ora 14:00 fiind programata finala turneului de la simplu intre slovena Tamara Zidansek si frantuzoaica Clara Burel, partida putand fi urmarita in direct pe programele Digisport.

1. Tamara Zidansek

Jucatoarea din Slovenia, in varsta de 23 ani, se afla in prezent pe locul 50 in clasamentul WTA, traversand cea mai buna perioada a carierei.

In turneul de la Roland Garros, Tarama Zidansek a obtinut cea mai buna performanta a carierei, ajungand pana in faza semifinalelor.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Dupa o eliminare timpurie la Wimbledon, slovena a reusit la Lausanne un turneu bun, cedand doar 2 seturi in intreaga saptamana, in cele 4 partide disputate.

2. Clara Burel

Jucatoarea din Franta, in varsta de 20 ani, se afla in prezent pe locul 125 in clasamentul WTA, ocupa cea mai buna pozitie din careira, iar de saptamana vitoare va intra in top 100 WTA.

In acest an a facut pasul de la turneele din circuitul ITF, unde s-a descurcat excelent de-a lungul acestui an, la turneele din circuitul WTA, iar cel mai bun rezultat din ultima perioada este atingerea turului secund de la Wimbledon.

Dupa un inceput cu 2 victorii in minimum de seturi, Clara Burel a castigat ultimele 2 intalniri in set decisiv in acest turneu, impotriva Kamillei Rakhimova si a Carolinei Garcia.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare directa.

4. Cote pariuri

Tamara Zidansek porneste usor favorita in aceasta confruntare, iar pentru o victorie a jucatoarei din Slovenia avem cota 1.62.
Ultimele 2 meciuri din acest turneu ale Clarei Burel au fost decise in set decisiv, iar pentru un meci incheiat in 3 seturi avem o cota 2.25.

5. Tamara Zidansek – Clara Burel ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 55.2%
Castigate: 16/29
Ultimele 2 partide ale Clarei Burel au avut nevoie de set decisiv, iar acest consum fizic coroborat cu emotiile unei prime finale din circuitul WTA pot sa isi puna amprenta asupra jocului tinerei sportive din Franta. Tamara Zidansek este o jucatorea mai experimentata, cu rezultate notabile pe zgura. Chiar daca meciul se anunta unul echilibrat, ma astept ca Tamara Zidansek sa fie jucatoarea care sa domine partida prin experienta superioara, urmand sa isi treaca in palmares un al 4-lea titlu WTA.

Tamara Zidansek - Clara Burel
Pronostic: Tamara Zidansek Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here