Zurich – Lugano pronosticuri fotbal 21.07.2019

0

Incepe si campionatul din Elvetia, iar un meci tare mi se pare cel dintre Zurich si Lugano. Ai pariat ceva? Ai o favorita?

Eu am analizat in detaliu confruntarea si cred ca am gasit un pronostic bun, care sa aduca profit. Citeste mai jos analiza. Mai vreau sa spun ca meciul se joaca duminica, de la ora 17.00.

Zurich-Lugano-21072019

⚽ 1. Zurich

Este favorita acestei dispute, poate si pentru ca joaca acasa, acolo unde in gereral pierde destul de rar. Sezonul trecut a terminat pe locul sapte in Super League, dar acum ambitiile sunt mai mari. Perioada de pregatire a fost una destul de oscilanta. Nu a impresionat.

L-a pierdut in vara pe atacantul Stephen Odey, plecat la Genk. Acesta fusese anul trecut unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei. Ca si achizitii, remarca la Zurich pe Denis Popovic, Mimoun Mahi si Nathan.

Conform celor de la Transfermarkt, Zurich nu poate conta aici pe Nathan, Hekuran Kryeziu, Kevin Ruegg si Adrian Winter.

⚽ 2. Lugano

Vine dupa un sezon excelent, in care a terminat campionatul pe locul trei a ajuns in Europa League. A aratat un joc solid in perioada de pregatire si este greu de batut.

Lugano a pierdut si ea doi jucatori buni in vara, Nikita Vlasenko si Edoardo Masciangelo, doi tineri de mare perspectiva. I-a adus insa pe Sandi Lovric, Filip Holender, Nicola Dalmonte si Olivier Custodio, jucatori ce ar trebui sa aduca un plus.

Ca si probleme de efectiv, Lugano nu ii are la dispozitie pe Cendrim Kameraj si Roman Macek, ambii accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

De doua ori s-au duelat in acest an 2019, de fiecare data in campionatul trecut. Lugano a castigat ambele partide. De cinci meciuri nu reuseste Zurich sa se impuna.

⚽ 4. Date statistice

  • Ultimele 4 dispute directe au fost fara gol in ambele porti. 2.08 este cota la nu marcheaza ambele.
  • Zurich a marcat in toate jocurile de pregatire. 1.20 este cota la Zurich peste 0.5 goluri.
  • Lugano este neinvinsa in ultimele 5 meciuri directe. 1.83 este cota la sansa dubla 2X.

⚽ 6. Zurich – Lugano ponturi pariuri

Eu sa stii ca ma gandesc la un spectacol de calitate aici, cu goluri in fiecare repriza. Vorbim despre campionatul Elvetiei, unul care produce multe goluri in general si un fotbal bazat pe atac. Cota mi se pare foarte buna.

Amvem in fata doua formatii care au aratat bine pe faza ofensiva in pregatire, care au marcat mult, dar care au si incasat constant. Reusitele nu cred ca vor intarzia prea mult. Este si debutul sezonului, asa ca prevad doua abordari ofensive.

Bmg
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 54.8%
Castigate: 23/42

Zurich - Lugano
Pronostic: Gol in ambele reprizeCota: 1.70Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here