Alexander Zverev – Lloyd Harris ponturi pariuri 08.09.2021

0

Al treilea sfert de finala al competitiei masculine de la US Open programeaza un meci care se anunta extrem de interesant intre al patrulea favorit al turneului, Alexander Zverev si una din surprizele acestei editii, sud-africanul Lloyd Harris. Meciul este programat cu incepere de la ora 20:30 pe Arthur Ashe Arena si va putea fi urmarit live pe Eurosport.

1. Alexander Zverev

Zverev este pe locul 4 in lume la cei doar 24 de ani ai sai si are cel mai bun sezon al carierei, mai ales in aceasta a doua parte in care a cucerit medalia olimpica de aur, a castigat turneul de la Cincinnati si este in sferturi aici la US Open. Daca adaugam trofeul cucerit la Acapulco, titlul de la Madrid si semifinalele de la Roland Garros, avem tabloul complet al unui sezon incredibil pentru german.

Aici la US Open a trecut lejer de Querrey si Ramos in primele doua tururi, apoi in turul 3 a pierdut primul set cu Sock care s-a retras apoi cand Zverev conducea cu 2-1 la seturi si break in setul 4, pentru ca in optimi sa castige in minim de seturi cu Sinner dar dupa un meci destul de echilibrat in care italianul a fost foarte aproape sa castige set.

2. Lloyd Harris

Harris are 24 de ani si este pe locul 46 in clasamentul ATP. Jucatorul din Africa de Sud joaca bine pe suprafetele rapide si rezultatele sale din acest sezon sunt o dovada a acestui fapt. Finala turneului pe hard de la Dubai este cel mai bun rezultat al sau de anul acesta pana la US Open, dar si la alte turnee a evoluat decent, trecand mai mereu de rundele inaugurale.

Parcursul sau de la US Openul de anul acesta a fost unul excelent, cu nume grele eliminate precum Khachanov in primul tur, dupa un meci maraton de 5 seturi, apoi victorie lejera cu Escubedo, tot lejer l-a invins si pe Shapovalov in turul 3, pentru ca in optimi sa-l elimine pe uriasul american Opelka intr-un meci pe care l-a controlat in totalitate, chiar daca a pierdut primul set la tie break.

3. Intalniri directe

Ceo doi s-au intalnit pana acum de 2 ori, la Koln in 2020 pe hard, Zverev a castigat cu 2-1 la seturi si acum 3 saptamani la Cincinnati cand tot zverez s-a impus cu 7-6, 6-2 dupa un meci echilibrat in cea mai mare parte a sa.

4. Cote pariuri

Zverev e marele favorit la pariuri cu o cota de 1.17 in timp ce victoria lui Harris are cota de 5.35. Pentru o victorie a lui Zverev cu 3-0 la seturi cota oferita este de 2.05.

5. Alexander Zverev – Lloyd Harris ponturi pariuri

adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 71.7%
Castigate: 38/53
Aleg sa merg pe mana serviciului lui Harris pentru ca limita oferita de Superbet pentru punctele castigate din primul serviciu mi se pare destul de jos, eu as fi vazut-o apropiata de cea a lui Zverev, aproape de 80%.

Asta pentru ca sud-africanul a servit excelent pana acum iar la punctele castigate cu primul serviciu a avut procentaje excelente: 80% cu Khachanov, 84% cu Escobedo, 75% cu Shapovalov si 92% cu Opelka.

Sigur, Zverev e un jucator extrem de bun la retur si nu-i va fi asa usor lui Harris ca pana acum, insa sper ca germanul nu va prinde o zi de exceptie la retur si cu putin noroc pariul va fi castigator.

Alexander Zverev - Lloyd Harris
Pronostic: Harris peste 73.5% puncte castigate din primul serviciu Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here