Acasă Predicții și Ponturi Tenis

Predicții și Ponturi Tenis

Ponturi Tenis 2021 Ponturi tenis pentru biletul zilei tenis oferite gratuit de biletu-zilei.com. Inainte de a paria citește predicțiile noastre. Câștigă la pariuri alături de Biletu-Zilei.Com! Foarte mulți pariori aleg sa adauge pe biletul zilei pronosticuri din tenis. Dacă vrei să joci pariuri pe tenis îți recomand să arunci o privire peste analizele și pronosticurile noastre propuse pentru cele mai importante meciuri de tenis ale zilei.

Ponturi pentru Biletul Zilei Tenis:

Predicții tenis

Ai predicții tenis azi propuse de către 2 dintre tipsterii din echipa Biletu-Zilei.com. Analizăm, în primul rând, meciuri tenis disputate de româncele din turneele WTA. Astfel îți vom oferi din tenis predicții pentru toate meciurile disputate de Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu și a celorlalte jucătoare.

Ponturi tenis

Dacă vrei să joci pronosticuri tenis îți recomand să verifici care sunt cele mai bune case de pariuri unde poți paria legal în România. Astfel vei beneficia de cele mai bune cote pentru pronosticurile tale, dar și de bonusuri și promoții cu ajutorul cărora vei putea câștiga mai mult.

Pronosticuri tenis pentru cele mai tari turnee

De-a lungul anului au loc 4 turnee de tenis foarte importante: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon si US Open. Pe Biletu-Zilei.com tratăm cu maximă atenție aceste turnee de Grand Slam și încercăm să oferim cele mai bune ponturi tenis!

Pariuri tenis live

Cei care joacă pariuri single sau duble este mai indicat să plaseze pariuri live pe tenis.

De ce spun acest lucru (de fapt n-o spun eu, ci pariorii profesioniști pe meciuri de tenis)?

Pentru că văzând câteva schimburi de mingi din meci ne dăm seama la ce nivel sunt jucătorii.

Amatorilor de ponturi pariuri tenis live pe tenis le recomand să mizeze în timp real doar pe meciuri pe care le pot urmări viziona. În caz contrar se poate întâmpla să fii tentat să mizezi pe un jucător care conduce, să spunem cu 3:0, dar el să nu fie chiar într-o zi bună și doar norocul să fi dus la acel scor.

Un alt sfat pe care-l ofer celor care pariază pe meciuri de tenis este să se ferească de turneele de categorie foarte mică (challenger-uri obscure sau turnee ITF), pentru că aici pot să apară și anumite rezultate pentru pariuri.

Biletul Zilei Tenis

În fiecare zi cele mai bune pronosticuri pariuri tenis se vor regăsi pe biletul zilei tenis.

Aceste bilete vor avea cote diferite, în funcție de oferta de meciuri de tenis. Într-o zi poți găsi pe bilet 2 pronosticuri și o cotă de 2.00, iar în altă zi am putea avea 5 predicții din tenis și o cotă finală aproape de 10.

Scopul nostru atunci când propunem biletul zilei tenis este să câștigăm cât mai des, iar la final de lună să reușim să fim per ansamblu pe profit.

În final mai avem un sfat pentru tine. Înainte de a juca ponturi tenis propuse de tipsterii profesioniști de pe Biletu-Zilei.com sau de tipsterii oricărui alt site similar de pariuri sportive îți recomandăm să analizezi și tu meciul respectiv. Dacă ajungi la aceleași concluzii cu tipsterul nostru, joacă pronosticul. Ideea este să nu iei toate sugestiile de pariuri pe tenis și să le joci orbește pentru că și cei mai buni tipsteri dau rateuri uneori.