Ashleigh Barty – Aryna Sabalenka ponturi pariuri 08.05.2021

Scris de adrian198107/05/2021

Finala competitiei feminine a turneului de la Madrid le aduce fata in fata pe cele mai in forma jucatoare ale momentului: lidera mondiala, australianca Ashleigh Barty si bielorusa Aryna Sabalenka al carei parcurs din acest an a adus-o la acest moment pana pe locul 7 in clasamentul WTA inaintea acestui turneu. Meciul este programat pentru ora 19:30 (ora Romaniei) pe arena Manolo Santana.

1. Ashleigh Barty  

Australianca de 25 de ani domina clasamentul WTA ocupand prima pozitie la diferenta consistenta de urmaritoare. A castigat deja trei turnee in acest an, doua pe hard (Melbourne si Miami) si unul pe zgura (Stuttgart) si a reusit sa ajunga doar in sferturile de finala la Australian Open. A disputat 23 de meciuri in 2021 castigand 20 dintre acestea si pierzand doar 3.

Aici la Madrid s-a calificat in finala trecand pe rand de Rogers, Zidansek, Swiatek, Kvitova si Badosa in semifinale. Surprinzator, cele mai dificile partide le-a avut cu Zidansek (locul 80 WTA) si cu Kvitova, jucatoare aflata in forma slaba anul acesta.

2. Aryna Sabalenka

Aryna Sabalenka are doar 23 de ani si are un sezon excelent in acest an, a castigat la inceputul anului turneul de la Adu Dhabi, a ajuns in optimi la Australian Open pierzand la Serena Williams, iar recent in sferturi de finala la Miami si in finala la Stuttgart pe zgura, in ambele meciuri fiind invinsa greu, in 3 seturi, de adversara de maine Ashleigh Barty. In total in acest an a jucat 24 de partide castigand 18 si pierzand 6.

Parcursul sau la acest turneu a fost unul de exceptie, n-a pierdut niciun set trecand pe rand de: Zvonareva, Kasatkina, Pegula, Mertens si Pavlyuchenkova in semifinale dupa o evolutie entuziasmanta, probabil cel mai bun al sau din acest sezon.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit pana in prezent de 7 ori, bilantul intalnirilor directe fiind de 4-3 in favoarea australiencei Barty care a castigat si ambele meciuri de anul acesta: 6-4,6-7,6-3 la Miami pe hard si 3-6,6-0,6-3 la Stuttgart pe zgura.

4. Cote pariuri

Cotele la victorie sunt echilibrate, Barty fiind vazuta usor favorita la victorie cu o cota de 1.88 in timp ce Sabalenka are o cota de 2.13 sa castige. La pariurile pe total game-uri agentiile de pariuri se asteapta la un meci lung, limita de sub/peste fiind stabilita la 22.5 game-uri. De asemenea finalizarea meciului in 3 seturi are o cota de 2.20 in timp ce un meci scurt, de 2 seturi este cotat cu 1.62.

5. Ashleigh Barty – Aryna Sabalenka ponturi pariuri

Ashleigh Barty – Aryna Sabalenka (ora 19:30) ponturi pariuri

Am urmarit cu atentie meciurile din sferturi si din semifinale ale ambelor jucatoare si calificarea ambelor in finala era previzibila. Cu Kvitova, Barty a fost dominata fizic dar experienta a ajutat-o iar semifinale cu Badosa si-a conservat inteligent fortele fara sa forteze inutil. De partea cealalta, Sabalenka a avut doua meciuri scurte in sferturi si semifinale si la ambele a impresionat prin prospetime fizica dominandu-si net adversarele. Barty are de partea ei experienta si jocul mai variat, detine mijloacele necesare sa joace si atunci cand este obosita sau dominata fizic. Sabalenka, in schimb este intr-o forma fizica excelenta, are un moral bun si dorinta de revansa uriasa iar aceasta finala pare prilejul ideal s-o reuseasca. Pentru siguranta mizez pe Sabalenka(+2,5 game-uri).
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Ashleigh Barty – Aryna Sabalenka (ora 19:30)
Pronostic: 
Sabalenka (+2.5 games)
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: