Ponturi tenis 07.08.2023

Scris de Laur198507/08/2023

O noua saptamana plina de tenis incepe astazi, turneele cu care tipsterii nostri va vor delecta sunt cele de la : ATP – Simplu Toronto (Canada), suprafata dura, WTA – Simplu Montreal (Canada), suprafata dura, dar si turneele de dublu de la aceleasi turnee. Tipsterii nostri va vor prezenta cele mai bune oferte de pariuri de la aceste turnee.

Lin Zhu – Karolina Pliskova ponturi pariuri

Lin Zhu si Karolina Pliskova se intalnesc in primul tur de la Montreal, un meci care pare la indemana lui Pliskova. Aceasta fiind jucatorea cu un mare avantaj la serviciu, fiind foarte inalta, aceasta serveste constant cu peste 190-200km/h. Pliskova este jucatoarea mult mai valoroasa, aceasta fiind o jucatore foarte buna pe suprafetele rapide.

Cele doua s-au mai intalnit intr-o singura infruntare, pe o suprafata rapid, la Wimbledon, meci in care s-a impus Pliskova cu scorul de 2-0. In acea partida, Pliskova a pierdut doar 7 puncte cu primul serviciu, iar pe retur, pe primul serviciu al adversarei sale a castigat 24 de puncte.

Pliskova este fostul numar 2 mondial WTA, aceasta castigand majoritatea turneelor ei pe suprafata rapida. 13 turnee castigate are pe hard Pliskova. Karolina este o jucatoare strict de aceste suprafete, iar Zhu nu cred ca v-a putea face fata loviturilor in forta ale lui Pliskova.
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Lin Zhu – Karolina Pliskova
Pronostic: 
Castiga Karolina Pliskova
Cota: 
1.65 @

Lorenzo Musetti – Yoshihito Nishioka ponturi pariuri

Lorenzo Musetti il va intalni in primul tur pe Yoshihito Nishioka, un meci in care il vad mare favorit pe Musetti, acesta fiind jucatorul mult mai serios dintre cei doi. Are in arsenal un rever si un serviciu care il poate scoate din multe incurcaturi. Nishioka este un jucator destul de instabil pe propriul serviciu, oferindu-le adversarilor sai multe mingi de break.

Cei doi jucatori se cunosc destul de bine, acestia intalnindu-se in 3 confruntari directe, iar Musetti a reusit sa castige doua dintre ele. Cei doi jucatori nu se descurca chiar asa bine pe aceasta suprafata, Nishioka avand 6 infrangeri la rand, iar Musetti are si el 4 infrangeri.

Per total, Musetti este jucatorul mai solid, mai serios si cu o experienta mai mare in turneele de tip masters sau grand slam. Il vad mare favorit in aceasta partida si cred ca o sa se impuna in fata japonezului.
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Lorenzo Musetti – Yoshihito Nishioka
Pronostic: 
Castiga Lorenzo Musetti
Cota: 
1.49 @

Alexander Bublik – Hurbert Hurkacz ponturi pariuri

Alexander Bublik si Hurbert Hurkacz se intalnesc intr-un meci in primul tur, meci care putea cu usurinta sa se dispute prin fazele superioare ale oricarui turneu, cei doi jucatori sunt foarte spectaculosi.

Bublik este un jucator care forteaza mai mereu cu al doilea serviciu, el oferind foarte multe duble greseli, practic puncte cadou pentru adversari. In ultima partida disputata de catre acesta, doar el singur a facut 8 duble greseli in meci. Hurkacz nu este nici el un jucator foarte cuminte din acest punct de vedere, acesta oferind si el puncte cadou adversarilor. In partida cu Mmoh a facut doar 2 duble greseli.

Ambii jucatori o sa forteze cu al doilea serviciu si cu siguranta o sa avem parte de un meci bogat in duble greseli.
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Alexander Bublik – Hurbert Hurkacz
Pronostic: 
Duble greseli in meci 8+
Cota: 
1.60 @

Milos Raonic – Frances Tiafoe ponturi pariuri

Raonic Milos vs Frances Tiafoe este clar capul de afis al primului tur de la Toronto, canadianul Milos Raonic revenind acasa dupa o perioada de mai bine de 3 ani, acesta fiind accidentat o buna perioada de timp.

Avem o cota foarte buna la peste 2.5 break-uri in meci, cu doi jucatori care servesc bine, dar care au si capacitatea de a face foarte usor break-urile. Raonic nu mai este jucatorul din trecut la serviciu, iar Tiafoe cu siguranta o sa profite de acest lucru, cu siguranta ne asteapta un meci cu multe servicii castigatoarea, dar cred cu tarie ca cele 3 break-uri se vor realiza in aceasta partida. Raonic avand o dreapta devastatoare, cred ca v-a reusi si el sa castige pe serviciul adversarului in partida de maine, jucand acasa are o alta putere, avand si sustinerea publicului.
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Milos Raonic – Frances Tiafoe
Pronostic: 
Peste 2.5 break-uri in meci
Cota: 
1.62 @

Jasmine Paolini – Donna Vekic ponturi pariuri

Vekic are un prim serviciu foarte puternic, peste media din circuit si este principala sa arma cu care reuseste sa-si domine adversarele atunci cand serveste.

Procentajele de puncte castigate cu prima minge sunt mereu mari, indiferent de suprafata pe care joaca dar cu precadere pe suprafetele rapide (hard si iarba).

Recent criata are 72% pe zgura la Hamburg cu Hunter, desi a pierdut meciul, in Cupa Hopman tot pe zgura are 72% cu Naef, 79% cu Masarova si 60% cu Mertens in meciul pierdut cu 2-6, 2-6.

La revenirea pe hard ma astept ca primul serviciu al lui Vekic sa fie si mai eficient, in plus Paolini nu se descurca grozav pe suprafete rapide.
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Jasmine Paolini – Donna Vekic
Pronostic: 
Vekic peste 68.5% puncte castigate din primul serviciu
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: