Ponturi tenis 06.05.2021

0

Pronosticuri la meciurile de tenis de la turneul mixt de la Madrid. Propuneri din competitia masculina, din cea feminina si din turneul de dublu.

adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 66%
Castigate: 64/97
Perechea croata Mektic/Pavic este cea mai in forma echipa de dublu a momentului si nu intamplator este pe primul loc in clasamentul anului 2021. Tocmai ce au castigat turnele de la Miami (hard) si Monte Carlo (zgura) si pe langa valoarea deja demonstrata au si un moral excelent.Australienii Saville si Purcell au jucat doar trei meciuri impreuna in 2021, sunt mult sub croati ca si experienta de joc impreuna, valoare si forma si in mod normal nu au cum sa emita pretentii in acest meci.
Daca nu apare nimic neprevazut Mektic si Pavic se impun fara probleme, foarte probabil nu vor risca sa ajunga in maxi tie-break si vor trage tare sa inchida meciul in doua seturi.

Luke Saville / Max Purcell - Nikola Mektic / Mate Pavic (ora 12:00)
Pronostic: Mektic/Pavic 2-0 Cota: 2.06

Click aici pentru a paria acest pronostic
Prima semifinala de la Madrid le aduce fata in fata pe nr. 1 in lume Ashleigh Barty si revelatia turneului, tanara Paula Badosa. Barty e in mare forma dupa ce a invins-o in sferturi pe Kvitova, a atins un nivel de joc foarte bun fiind la a opta victorie consecutiva pe zgura dupa ce a castigat si turneul de la Stuttgart. Nu cred ca Badosa ii poate pune probleme liderei mondiale, tanara din Spania a beneficiat de un tablou favorabil castigand in fata unor jucatoare mai slab cotate sau care nu se prea impaca cu zgura. E o ocazie perfecta pentru Barty sa-si ia revansa pentru infrangerea de la Charleston si cred ca o va face scurt, in minim de seturi.

Ashleigh Barty - Paula Badosa Gibert (ora 14:00)
Pronostic: Barty 2:0 Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Chiar daca cotele nu o arata cred ca acesta va fi cel mai echilibrat meci al zilei de maine din turneul masculin pentru ca se intalnesc doi specialisti ai jocului pe zgura. E adevarat ca italianul Berrettini are prima sansa fiind jucatorul mai bine clasat dar Del Bonis arata aici la Madrid o forma de zile mari castigand la alti ”zguristi” consacrati ca Albert Ramos-Vinolas sau Pablo Carreno-Busta. Duelul intre jucatorul mai valoros si unul cu experienta uriasa pe zgura aflat si intr-o forma buna, cred ca nu poate rezulta decat un meci spectaculos si echilibrat. Cota pe trei seturi jucate este una valoroasa.

Matteo Berrettini - Federico Del Bonis (ora 18:30)
Pronostic: peste 2.5 seturi Cota: 2.65Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here